facebook

Як перестати бути бідним — місця, де не можна зберігати гроші

Попри те, що будинок — це наша фортеця, є в ній місця, які можуть негативно вплинути на грошовий потік, якщо зберігати там гроші, інформує Ukr.Media.

Розповімо, які це місця.

Передпокій

Передпокій — це місце, де стикається енергія вулиці і енергія будинку, рідного вогнища, сімейної фортеці. Ви так чи інакше приносите із зовнішнього світу негативну енергетику, хоч і в малих кількостях. Цього достатньо, щоб перекрити грошовий потік.

Спальня

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спальня, як би не було це очевидно — місце для сну. У спальні панує енергія спокою і умиротворення. Якщо ви зберігаєте гроші в такому місці, то знайте, що і грошовий потік в спальні «засинає» і заспокоюється. Ніякої динаміки не чекайте.
Ванна кімната

Ванна і туалет — це місця, де панує водна стихія, енергія фізичного потоку. Стикаючись з нею, грошовий потік не витримує такої сили — вода його просто “змиває” з вашого будинку в трубу — як в прямому, так і в переносному сенсі. У вас є всі ризики отримати схильність витрачати гроші на дрібниці.

Книги

Попри те, що це досить поширений спосіб зберігати гроші, він не вважається найнадійнішим. Все тому, що не всі книги мають позитивний посил. Книги з негативним змістом можуть тільки налякати енергетику грошей.

Де можна зберігати гроші?

Найоптимальнішим варіантом можна назвати кухню. Кухня — це те місце, де ви, використовуючи продукти і свою внутрішню енергію, генеруєте енергію для тіла. У місці, де завжди відбувається циркуляція енергії, гроші зберігати найкраще.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як перестати бути бідним — місця, де не можна зберігати гроші