facebook

“Корупційне коло на митниці”. Саакашвілі розкритикував кадрове рішення команди Зеленського

Голова виконавчого комітету нацради реформ Міхеіл Саакашвілі вперше жорстко розкритикував важливе кадрове призначення влади – керівника одеської митниці Дениса Пудрика.

25 серпня стало відомо, що керівником одеської митниці став Денис Пудрик, який багато років працював в митних органах й навіть підлягав люстрації.
Це призначення викликало шквал емоцій в експертів, а особливо це обурило Міхеіла Саакашвілі, який на новій посаді в українській владі якраз і займався розробкою реформи української митниці.

Призначення цього типа на митницю — це типовий старий феодальний інститут годівниць, який не має нічого спільного з державними інтересами“, – не добираючи слів написав пан Саакашвілі, який сам отримав посаду від президента Зеленського у травні 2020 року.

“Скільки можна ходити по колу, пропонуючи одних й тих самих серед старих “професіоналів” і поглиблюючи корупційне коло. Скільки можна жерти власний національний організм і займатися самознищенням?” – обурився пан Саакашвілі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він наголосив, що вже є чітка програма митної реформи, яка була створена Національною радою реформ за дорученням президента Зеленського.

Після шести місяців з моменту здійснення цієї програми в Україні буде взагалі нульова корупція, так само як вона нульова в Грузії, так само як вона була нульовою на Одеській митниці під час мого губернаторства“, – запевнив Саакашвілі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Корупційне коло на митниці”. Саакашвілі розкритикував кадрове рішення команди Зеленського