facebook

Мати цинічно задушила свою однорічну дитинку: тепер її загрожує довічне ув’язнення (ФОТО)

На Черкащині жінка цинічно вбила свою маленьку дитину – хлопчику було всього один рочок. Горе-матір була затримана, і вже зізналася в цинічному вбивстві. Тепер жінці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

Про це повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області, передає “Це моя Україна“.

Як розповідають у поліції, двома днями раніше до приймального відділення Чорнобаївської районної лікарні з тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика. Медики відразу ж зв’язалися з поліцією і повідомили про інцидент.

Попри всі зусилля лікарів, вжиті заходи щодо порятунку життя дитини не дали позитивного результату. За попередньою інформацією, хлопчик помер від удушення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці на місці провели першочергові слідчі дії, а потім припустили, що до смерті малюка може бути причетна його мати. Жінку доставили у відділення, де вона зізналася у скоєному.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК.

Суд відправив жінку на 60 діб під варту. Триває розслідування для встановлення всіх обставин цієї трагічної події. Тепер у разі доведення провини у вбивстві дитини їй можуть дати довічне.

Нагадаємо, що недавно на Львівщині 14-річна дівчина з Covid-19 у важкому стані потрапила в реанімацію, її потрібна допомога.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мати цинічно задушила свою однорічну дитинку: тепер її загрожує довічне ув’язнення (ФОТО)