facebook

Гордон – Зеленському: Прийшов час відкрити правду (документ)

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що на найвищих державних посадах, а також в оточенні президента України Володимира Зеленського – російські агенти впливу, і це може привести до катастрофи.

В Україні на вищих посадах і в оточенні президента – безліч зрадників і агентів Росії, заявив в програмі «Свобода слова Савіка Шустера», яка вийшла на телеканалі «Україна», український журналіст Дмитро Гордон.

«Звільнення прозахідних, проукраїнських чиновників вищого класу триває і вже закінчується, залишилося їх кілька всього. [Екс-глава Офісу президента] Андрій Богдан назвав [міністра внутрішніх справ] Арсена Авакова, я б ще назвав пару прізвищ, але не хочу з етичних міркувань. Але одним з сигналів для мене стало звільнення з посади начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерала Бурби Василя Васильовича. Це був абсолютний український патріот, завдяки якому ми ще щось могли в протистоянні з Росією », – заявив він.

Журналіст повідомив, що підтвердженням проникнення російських агентів в самі секретні служби є відкрилася 10 вересня витік документів з Головного управління розвідки.

«І як факт того, що починається неподобство, факт того, що у нас зрадник на зраднику – вчора один з Telegram-каналів, не буду робити йому рекламу, дає документи з прошитої книги начальника Головного управління розвідки Міноборони. Це святая святих. Як ці документи могли опинитися там? Вони стосуються мене, я зараз розповім, про що вони. Але як ці документи можуть надаватися в якомусь Telegram-каналі? І через три години [Володимир] Соловйов: цей ушлепок, пропагандист – стрясає цими документами вже на каналі «Росія 1» в програмі «Вечір з Соловйовим», – розповів Гордон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він пояснив, що мова йде про документи, пов’язаних з підготовкою його інтерв’ю з колишнім «прокурором» анексованого Росією Криму Наталією Поклонский і колишнім ватажком російських бойовиків на окупованому Донбасі Ігорем Гиркин.

«Ось тепер я вже скажу, раз пішла така п’янка. Інтерв’ю з Гиркин і Поклонский. Ох, скільки було розмов. Тепер кажу: так, це була спецоперація, так. Спільно з Головним управлінням військової розвідки. Так, більшість питань готувалися саме там і узгоджувалися Генеральною прокуратурою. Це були допити, допити для Гааги. Я говорив: «Флешки передані в Гаагу». Іржали: «Флешки. Які флешки? » – сказав журналіст.

Він попросив ведучого Савіка Шустера показати на екрані в студії документи.

«Ось дивіться, цей лист моє на ім’я начальника Головного управління військової розвідки про те, що я збираюся робити інтерв’ю з Поклонский і Гиркин в рамках забезпечення безпеки України в умовах російської військової агресії. І другий документ – це через кілька тижнів. Документ передачі флешок – з описом, з номерами, з усіма справами. Це ще не всі документи. Але поясніть мені: як це листування могла потрапити в Telegram-канал і до Соловйову? » – обурився Гордон.

Журналіст заявив, що якщо Зеленський не зупинить процес заміни в своєму оточенні патріотів на зрадників, то Україну очікує катастрофа.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гордон – Зеленському: Прийшов час відкрити правду (документ)