facebook

Де живуть окупанти, які влаштували різанину в Бучі – опублікована карта

У Мережу злили паспортні дані військових 64-ї мотострілецької бригади РФ, які вбивали мирних жителів та перетворили місто на руїни

У Мережі опублікували карту, на якій показали місце проживання кожного окупанта з російської бригади, що воювала під Києвом. Це ті військові, які жорстоко вбивали та ґвалтували мирних жителів Бучі.

Про це повідомив естонський дипломат Еерік-Нійлес Крос.

“Ми знаємо, де ви знаходитесь. Паспортні дані 64-ї мотострілецької бригади катів Бучі на картах Google. Спасибі естонським гікам”, – написав Крос.

На карті кожного військового РФ позначили точкою – у документах саме за тією адресою вони прописані. Крім цього, до опису також додали всі паспортні дані цих людей: ПІБ, вік, посада, табельний номер, серія та номер паспорта, дата видачі документа.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Бучанська різанина”

Російські військові ґвалтували та вбивали українців у населених пунктах Київської області, які раніше були окуповані.
Під час захоплення Бучі окупанти вбили десятки мирних жителів, їхні тіла хаотично були розкидані вулицями міста. На багатьох тілах були білі пов’язки, що свідчило про те, що вони беззбройні.
У місті Буча Київської області у братській могилі вже поховали 280 місцевих жителів. За словами міського голови Бучі Анатолія Федорука, на вулицях лежать тіла вбитих людей, яким по 14 років.
Російські окупанти в Бучі у підвалі одного з будинків влаштували собі казарму, а в приміщенні поряд – тортурну, де розстрілювали мирних жителів.

Крім того, окупанти прив’язували дітей та ґвалтували дівчаток.
Радник глави Офісу президента Олексій Арестович опублікував список частин та підрозділів ЗС РФ та РГ, які скоїли військові злочини у Київській області – Бучі, Гостомелі та Ірпені.
Лідери Франції та Німеччини вважають, що міжнародні організації мають отримати доступ до цих територій, щоб документувати злочини.
США заявили, що зможуть ідентифікувати російські підрозділи, які вчинили злочини у Бучі. Виявлення причетних є важливим пріоритетом для розвідувальних структур США.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Де живуть окупанти, які влаштували різанину в Бучі – опублікована карта