facebook

Подарунки на 8 березня: що обирають зірки України

На думку вітчизняних селебріті подарунок на 8 березня має бути індивідуальним, практичним і нестандартним. Про свій вибір розповідають Андрій Джеджула, Микита Ломакін і група Open Kids.

Шоумен, теле – і радіоведучий Андрій Джеджула ділиться:

«Завжди хочеться здивувати дівчину чимось незвичайним. Як на мене, квіти – це само собою зрозуміло, доповнення до основного подарунка. Тому в цьому році я зупинив свій вибір на екзотиці – рамбутан, мангостин, лічі, гранаділла, пітахайя. Думаю, цей букет їй сподобається», передає Ukr.Media.

Для молодого виконавця Микити Ломакіна важлива не тільки емоційна складова подарунка, але і прояв в ньому його індивідуальності. Співак зупинився на практичному подарунку – зручних кросівках для бігу.

«Для мене важливо, щоб подарунок був індивідуальним і практичним. Це повинна бути річ, яку міг подарувати тільки я, – коментує Микита Ломакін, – У мене є хороша подруга, з якою разом займаємося спортом. Зараз у нас активні тренування в залі, але ось вже теплішає і можна виходити на вуличну пробіжку. Займаюся в зручному красивому взутті, з нею буду знайомити і подругу. Впевнений, що вона оцінить такий подарунок».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А учасниці популярної молодіжної групи Open Kids вирішили подарувати своїм мамам подарунки, зроблені власними руками. Незважаючи на свою занятность та постійні тренування, дівчинки знайшли час для креативного подарунка. Адже головне, щоб він був зроблений з любов’ю.

«Найкращий подарунок – це той, в який вклав частинку себе. Тому ми з дівчатами вирішили зібратися і зробити подарунок мамам своїми руками. Взагалі для мене 8 березня – це прихід весни. Тому потішу маму букетом квітів, щоб у хаті пахло весною», – розповідає одна з учасниць групи Open Kids.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Подарунки на 8 березня: що обирають зірки України