facebook

Нардепка Констанкевич показала повне листування, за яким її заскочили в Раді

Народна депутатка від групи “За майбутнє” Ірина Констанкевич виправдалася за своє “інтимне” листування з дівчиною у Верховній Раді.

Як розповіла політкиня на своїй сторінці у Facebook, їй писала колишня студентка Юлія, яка 23 червня привітала її з днем народження (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

У відповідь я виставила [фото], як мене вітає сім’я. Далі моя колишня студентка, випускниця 17-річної давності, пише, що вона заздрить, що я із сім’єю, а вона в одній з далеких європейських країн“, – розповіла Констанкевич.
Вона також написала співрозмовниці, що чекає дзвінка. “А тепер друге повідомлення, 17 вересня, в її день народження, в її ювілей, і я теж привітала голосовим повідомленням. Я витратила 1 хвилину депутатського часу на це“, – заявила жінка.

Констанкевич сказала, що громадськість роздула “брудну і некрасиву” історію, але між ними стоїть лише “дружба філологів, учня і вчителя”. Вона додала, що Юлія спілкується з нею “на ви”, їй самотньо “далеко в чужій країні”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мій чоловік сміявся і говорив: краще б джерела вивчили українську мову. Моя дочка теж сміялася і говорила, що “ти ж не будеш, мамо, це сприймати всерйоз”. Тому що Юля є вчителем німецької мови для моєї дочки. Мій син зігнувся в три погибелі і теж реготав“, – заявила нардепка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нардепка Констанкевич показала повне листування, за яким її заскочили в Раді