facebook

Як Зеленський втрачає великі міста на місцевих виборах

На місцевих виборах 25 жовтня президентська партія “Слуга народу” ризикує програти у більшості великих міст.

Опитування у регіонах вказують, що “слуги” навряд чи отримають власних мерів в обласних центрах, а їхні фракції часто будуть не найбільші, а то й поза трійкою лідерів.

“Слуга народу” досі лідирує в опитуваннях на потенційних виборах до Верховної Ради. Також “слуги” з невеликим відривом на першому місці в умовному рейтингу партій на виборах до обласних рад.
Але практично у кожному регіоні є місцевий чи загальнонаціональний проект, який впевнено обходить президентську партію у найбільших містах.

Ще гірша ситуація з мерськими виборами. Опитування відомих соціологічних компаній вказують, що практично немає міст, де кандидат від “Слуги народу” лідирує або хоча б впевнено проходить до другого туру.

І це при тому, що президент Зеленський максимально включився в кампанію, їздить країною і відвідує передвиборчі заходи “Слуги народу” під виглядом презентації стратегій розвитку регіону чи відкриття якихось об’єктів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Останні опитування показують, що українці на місцевих виборах вже не хочуть “нових обличь”, чим хвалився Зеленський на парламентських виборах та переміг. А прагнуть “досвідчених політиків”.

У Зеленського вже натякають – з подібним програшем вже змирились і робитимуть ставку на свої фракції у міських радах і домовленості з місцевими елітами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як Зеленський втрачає великі міста на місцевих виборах