facebook

Хочеться державних грошей: Катерина Бужинська засудила артистів, що йдуть в політику

41-річна українська співачка Катерина Бужинська напередодні місцевих виборів різко висловилась про артистів, які мають політичні амбіції. Вона наголосила, що кожен повинен займатися своєю справою, а керувати країною варто професіоналам.

На особистій сторінці в інстаграмі Катерина Бужинська опублікувала відвертий допис на досить провокативну тему. Вона зізналась, що розчарована колегами-артистами, які йдуть в політику.
Співачка не розуміє, що мають на меті ті, хто роками будував кар’єру в шоу-бізнесі. На її погляд, зірки прагнуть влади лише для того, щоб збагатитися коштом держави.

Сиджу і міркую, навіщо всі “лізуть” в політику? Колеги, артисти – навіщо? Невже так хочеться державних грошей? Вам Господь дав талант і місію дарувати людям радість і мистецтво! Я вважаю, кожен повинен займатися своєю справою,– різко написала Катерина Бужинська.

Знаменитість публічно зізналась, що чекає того часу, коли кожен буде на своєму місці, а в усіх сферах працюватимуть професіонали. Варто зазначити, що Катерина Бужинська не стала вказувати жодних імен, тому незрозуміло, чиї політичні наміри так розгнівили співачку.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
Переглянути цей допис в Instagram

 

Доброго вечора )Сиджу і міркую навіщо усі «лізуть» в політику?!Колеги,артисти – навіщо???Невже так хочеться державних грошей?Вам Господь дав талант і місію дарувати людям радість і мистецтво!Я вважаю кожен повинен займатися своєю справою!!!!Хочеться вірити,що настане той час,коли кожен буде на своєму місці і у всіх сферах будуть працювати професіонали!А як вважаєте ви?Пишіть у коментарях! #вашадумка #совістьукраїни #пишітькоментарії #бужинська #бужинская @dressa.ua @olga_sliusar_mua @bgstudio.com.ua

Допис, поширений Екатерина Бужинская (@buzhynska)

Реакція мережі
Прихильники артистки підтримали її позицію. У коментарях вони наголосили, що після того, як кумири заявили про себе як про кандидатів у депутати, вони втратили любов публіки та розчарували шанувальників.

Як цей безлад вже дістав, коли вже буде щось налагоджуватись в нашій країні”, “Абсолютно з вами солідарна. Дуже прикро спостерігати, як твій улюблений артист чи артистка “брудняться” і перестають бути улюбленими”, “Кожен має займатись своєю справою“, – пишуть фани Бужинської.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хочеться державних грошей: Катерина Бужинська засудила артистів, що йдуть в політику