facebook

Нумерологія стосунків: що означає дата вашого знайомства

Нумерологія може розповісти багато, в тому числі і особливості ваших стосунків за датою знайомства. Якщо ви пам’ятаєте той хвилюючий день і конкретну дату, то зможете вирахувати число, яке допоможе вам зберегти кохання.

Щоб розрахувати шукану цифру, необхідно скласти всі числа дати вашого знайомства. Наприклад, ви почали зустрічатися 22.01.2001. 2 + 2 + 0 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 = 8. Потрібне число ви знайдете нижче в описі. Якщо ваше число вийшло двозначним, то приведіть його до однозначного, склавши всі отримані цифри. В описі ви зможете знайти рекомендації, які можуть стати корисними для вашого союзу. Нумерологи також рекомендують розрахувати любовну сумісність за датою народження, щоб у ваших стосунках панували гармонія і взаєморозуміння.

одиниця
Амбітна одиниця вказує на те, що ваше знайомство відбулося на хвилі загальних цілей або інтересів. Вас об’єднує не тільки кохання, а й загальні пpиcтpасті. Це може бути розвиток в бізнесі, навчання, прагнення до нових цілей. У парі партнери рідко змагаються. Зазвичай закохані об’єднують свої сили і знання для досягнення загального щастя і благополуччя.

Такі пари міцні і нерідко викликають почуття заздрості в оточуючих. Якщо закохані будуть піддаватися нападкам з боку, то їх союз може виявитися на грані розпаду. Нумерологи рекомендують виключити будь-який негативний вплив ззовні, а також пропускати повз вуха плітки і наклепи.

двійка
Сентиментальність, романтичний настрій, м’якість і щире кохання – так можна охарактеризувати вашу пару. Двійка у ваших відносинах відповідає за терпіння. У вашій парі невдачі можуть бути лише через суєту і сумніви, яким буде віддаватися один з партнерів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви навчитеся слухати один одного і перестанете квапити події, то ваші стосунки переростуть з простого захоплення в міцні почуття. Вашій парі нумерологи радять виключити різкі зміни і насолоджуватися кожним проведеним разом днем. Романтика і щирі почуття допоможуть вам подолати труднощі.

трійка
Стосунки, числом яких є трійка, здатні пережити всі негаразди і подолати будь-які труднощі на шляху до щастя. Стосунки партнерів часто будуються на компромісі, що сприяє зміцненню зв’язку. Вам варто лише уважніше ставитися до найближчого оточення. Уникайте дружби з підлесниками і заздрісниками, які можуть негативно впливати на мікроклімат у вашій парі.

Щоб ваші стосунки не згасали протягом тривалого часу, варто ставити перед собою спільні цілі і йти до них рука об руку. У вашому союзі будь-яка позитивна активність буде приводити до успіху.

четвірка
Ця цифра вказує на веселі стосунки, в яких партнери люблять поговорити на будь-які теми. Стабільність цієї цифри забезпечує міцні союзи, які з роками не втрачають ні новизни, ні райдужного настрою. Обидві половинки в союзі, ознаменованого четвіркою, є душею компанії, відкриті і фінансово незалежні. Однак такі пари часто викликають заздрість і бажання розбити міцні і щасливі стосунки.

Вам варто остерігатися не тільки друзів, скільки найближчих родичів. У ваших стосунках часто звучатиме фраза «він/вона тобі не пара!». Вам важливо триматися один за одного і рідше звертати увагу на такі випади. Згодом вони зійдуть нанівець.

п’ятірка
П’ятірка є щасливою цифрою. Якщо ваші стосунки ознаменовані її присутністю, то ваше загальне щастя буде з роками все міцніше. Однак в кожній бочці меду є ложка дьогтю, тому пари в таких стосунках часто запальні. Загострення пpиcтрастей може навіть на час розвести партнерів, але в більшості випадків це ненадовго. Все, що потрібно закоханим, – це не перегинати палицю, щоб емоційно не перегоріти. Заповнювати потребу в виплеску енергії нумерологи радять за допомогою активних занять спортом.

шістка
У парі, за стосунки якої відповідає цифра шість, переважають ревнощі. Нерідко такі союзи досить важкі для партнерів, в них часто виникають конфлікти на грунті недовіри, а емоції можуть захлеснути в будь-який момент. Нумерологи радять закоханим вчитися знаходити спільні рішення і підлаштовуватися один під одного. Терпіння і бажання змінюватися в кращий бік допоможуть вам зберегти кохання, але якщо ви не зможе знайти компроміс, то навряд чи варто продовжувати тріпати один одному нерви.

сімка
Стосунки, якими «курирує» сімка, не відрізняються сильною емоційністю. Як правило, в парі спрацьовує закон «подібне притягується до подібного». Це означає, що обидва партнери не купаються в палючій пpиcтрасті, а навпаки, здаються манірними і байдужими. Насправді ж партнерів не хвилює думка оточуючих, і їм цілком комфортно перебувати разом.

Їх світ може бути настільки незрозумілим, що розібратися, де там любов, стає практично неможливо. Зруйнувати свій союз закохані можуть лише нетерпимістю і неприйняттям критики. Якщо ж виключити подібне, то стосунки будуть міцними.

вісімка
Вісімка відповідає за стосунки, які часто є непередбачуваними. Конфлікт в парі може спалахнути на порожньому місці і так само швидко зійти нанівець. Нерідко пара втрачає велику кількість енергії, підтримуючи зв’язок один з одним. Для них вираз «від любові до ненависті один крок» є істиною в останній інстанції.

Нумерологи радять закоханим навчитися давати один одному свободу і відчуття особистого простору, щоб зберегти прекрасне почуття кохання. В іншому випадку союз розпадеться, адже відтік енергії буде відбуватися практично щодня і швидко позбавить терпіння одного з партнерів.

дев’ятка
Стосунки в цій парі не просто дивні. Вони виглядають фантастичними через переплетення пpиcтрасті, ніжності і мудрості. Партнери нерідко ідеалізують свого супутника, немов не бачать його реального характеру. Нерідко такі пари якийсь час щасливі, але пізніше настає «просвітлення», й ідеали стикаються з жopcтокою реальністю.

Часто такі романи короткі і бурхливі. Зберегти стосунки надовго допоможуть загальні ідеї. Якщо у партнерів не буде часу на аналіз характеру своєї половинки, то з часом відбудеться «притирання», і союз стане міцним.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нумерологія стосунків: що означає дата вашого знайомства