facebook

25 жовтня – День ангела Богдана

ЩО ОЗНАЧАЄ ІМ’Я БОГДАН
Ім’я Богданмає словёянське походження: Богдан – Богом даний.

БОГДАН: ХАРАКТЕР ТА ДОЛЯ
Богдан часто буває довгоочікуваною, пізньою і єдиною дитиною. Батьки, хочуть вони того чи ні, часто дають це ім’я тим дітям, чия поява на світ була пов’язана з тривогами й страхом. У дитинстві Богдан часто хворіє, легко застуджується, і мати, турбуючись про здоров’я сина, потурає всім його капризам.

Батька до виховання сина майже не допускають. Дитина дуже сильно прив’язана до матері, ревниво ставиться до тих, хто “віднімає” її в нього, і, можете бути впевнені, напевно влаштує істерику, якщо вона раптом вирішить побалакати з подружкою. З дітьми сходиться погано. У школі звичайно дружить із тим, хто має успіх у товаришів і зможе захистити його. Учиться середньо.

Здатності, навіть талант у нього є, але розвити їх повною мірою заважає властивому Богданові лінь, що, втім, з роками проходить. Дорослий Богдан – це спокійний, знаючий собі ціну чоловік. У ньому помітне прагнення гарно й ґрунтовно влаштуватися в житті. Може часом досягти високої майстерності в професії, досить конкретної, не потребуючі натхнення й імпровізації. З навколишніми трохи замкнуть і сухуватий. Скупий. З “зимових” іноді виходять художники, музиканти, воєначальники, історики.

БОГДАН У КОХАННІ ТА ШЛЮБІ
У сімейному житті Богдан прагне до безумовного лідерства. У дружині найбільше цінує покірність, “тримає її в строгості”, навіть здатний прикрикнути на неї в присутності сторонніх людей. Такий він не тільки із дружиною. Багато хто зауважують у ньому зарозумілість і категоричність, не завжди доречні принциповість і впертість.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Випивши, Богдан починає сперечатися по найменшому приводу, зовсім не намагаючись вникнути в суть суперечки або у доводи опонента. Разом з тим у нього є багато якостей, що роблять його гарним чоловіком. Приміром, він наполегливий у пошуках додаткового заробітку, непогано майструє, ощадливий у витратах. Єдине, на що він не жалує грошей, це відпочинок. У відпустку любить відправлятися всією сім’єю. Богдан – однолюб і в ревнощах стає невпізнанний.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

25 жовтня – День ангела Богдана