facebook

Накачаний хлопець поділився неймовірними фото, коли він був дівчиною (фото)

Чи могли б ви подумати, спілкуючись наприклад зі своїм новим колегою, що ще недавно цей підкачаний хлопець був милою дівчиною? Але в ХХI столітті можливо все!

Нині хлопці стають дівчатами, а дами вважають, що їм комфортніше в образі чоловіка. Відомі трансгендери — Лана Вачовскі, яку колись звали Ларрі. Вони разом з братом колись зняли «Матрицю».

21-річний Джеймі Вілсон з Флориди — звичайний хлопець на вигляд. Так думають однак люди, які його не знають. Ще до 2015 року цей блакитноокий мачо був дівчиною!

Рідні та друзі не розуміли Джеймі, але красуня все одно перетворилася в мужнього хлопця. «Справжній ти — не оболонка. Ти той, ким себе відчуваєш. Якщо всередині живе воїн, то ти просто не можеш бути жінкою », — говорить Джеймі. Погляньте лиш на його фото до і після перевтілення.

Хлопець-трансгендер і фото його перетворення

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джеймі не спілкується з колишніми друзями. Це стало болючим ударом. Але за два роки тестеронової терапії, операцій і занять в залі, він знайшов тих, хто його розуміє. Хлопець грає на гітарі і мріє виступити на фестивалі Sziget. Джеймі розповідає, що всупереч прогресивності суспільства, трансгендерам живеться в наш час нелегко.

Люди поки не готові спокійно сприймати таких, як він. Але Джеймі гордий, що зміг зламати стереотипи і домігся свого. А як ви ставитеся до подібного? І чи є серед ваших знайомих люди, які змінили стать?

 

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Накачаний хлопець поділився неймовірними фото, коли він був дівчиною (фото)