facebook

«Раптово вибіг на залізничну колію та ліг»: у Рівному загинув 48-річний чоловік

Поліція встановила особу загиблого під потягом чоловіка. Ним виявився 48-річний житель села Мятин Млинівського району. Очевидці повідомили правоохоронцям, що чоловік раптово вибіг на колії та ліг перед товарняком.

Про це повідомила Національна поліцій Рівненської області.

Повідомлення про те, що у Рівному під потягом загинула людина, надійшло до поліції 1-го листопада близько 10-ї ранку. Це сталось у районі вулиці Дворецької – у той момент на перегоні “Рівне – Здолбунів” проїжджав вантажний потяг.

“Зі слів машиніста та його помічника, невідомий раптово вибіг на залізничну колію та ліг. Попри застосоване екстрене гальмування уникнути трагедії не вдалося”, – каже пресофіцерка поліції Катерина Загурська.

Передсмертної записки у чоловіка не було, в поліції уточнили, що він хворів. Останніми роками проживав із батьками та був у процесі розлучення.

Обставини такого вчинку слідство ще з’ясовує. За фактом порушення правил безпеки руху на залізничному транспорті, що призвело до загибелі людини, слідчі почали розслідування. У ході дослідження усіх фактів статтю можуть перекваліфікувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Раптово вибіг на залізничну колію та ліг»: у Рівному загинув 48-річний чоловік