facebook

Перемога у “справі Марківа” – це тверда відсіч намаганням Кремля зробити з народу України “вбивць і злочинців проти людства”

Закінчилася багаторічна боротьба Добра і Зла, Правди і Брехні, України і кремлівської пропаганди. Про “справу Марківа” писатимуть книги і зніматимуть фільми.

“Справа Марківа”, яка була частиною мого життя протягом трьох років і чотирьох місяців, нарешті закінчилась щасливим фіналом. Віталій вдома, разом з дружиною. Після відпочинку, він повернеться на службу до Національної Гвардії України і буде продовжувати виконувати свій професійний обов’язок – захищати Батьківщину.
Про “справу Марківа” писатимуть книги і зніматимуть фільми, настільки в ній багато драми, елементів трилера, несподіваних поворотів, відвертої людської підлості, лицемірства та неуцтва, з одного боку та жертовності, сили духу та наполегливості – з іншого.
На долю молодого українського патріота з Хоросткова, Віталія Марківа, випало важке випробування, яке він пройшов з великою Гідністю! Його особиста боротьба за справедливість і за Україну вражає і є прикладом натхнення та наслідування для молодого покоління Українців. Висловлюю йому велику повагу та подяку!
Основною підтримкою Віталія протягом всіх цих років була його родина. Мати Віталія -ОксанаМаксимчук – скромна і проста українська жінка, волонтерка і патріотка, була для Віталія головною опорою! Непохитна, мовчазна, переконана в невинності сина, горда Українська Берегиня, своєю мужньою поставою не давала нікому зневіритися в перемозі справедливості. Її Віра перевертала гори. Її гострий погляд не давав згаснути Надії. Її безмежна материнська Любов давала синові ту життєдайну енергію, якої він так потребував. Глибока шана і доземний поклін Материнському Подвигу!
Легше зносити всі негаразди, коли переконаний, що тебе чекають. Чекає Україна і чекає та Єдина, з якою познайомився на Майдані і став одним цілим, присягнувши не покинути, аж до смерті. І Вона чекала, вірила і боролася, підтримуючи своїм коханням чоловіка у всіх випробуваннях. Чекала з фронту, чекала з несправедливого ув’язнення. Саме до неї – Діани Марків – Віталій зробив свій перший телефонний дзвінок на волі, саме до неї він летів думками з першої миті свободи. Велика повага до Вірності і Любові цієї тендітної Українки!
Дякую Всемилостивому Господу, що не залишив свого сина. Дякую Духу Одвічної Стихії, що покликав до служіння безліч різних людей з різних країн і установ, які стали в обороні Правди!
Перемога у “справі Марківа” це не лише визволення одного, несправедливо засудженого українського військового. Це тверда відсіч намаганням кремля і його посіпак у різних країнах переписати новітню історію, зробити з України і її народу “вбивць і злочинців проти людства”!
Всі, хто долучився до боротьби за визволення Віталія Марківа – захищали Честь і Гідність Українського Народу і Держави від наклепів та брехні.
Кожному з Вас, мої дорогі Українці, які в різний спосіб, долучилися до цієї справи, висловлюю мою повагу, подяку і визнання!
Правда перемогла!
Слава Україні!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перемога у “справі Марківа” – це тверда відсіч намаганням Кремля зробити з народу України “вбивць і злочинців проти людства”