facebook

Лерос показав фото, як нібито Тищенко допомагав Юрченку зняти відео про побиття

Народний депутат Гео Лерос заявив, що його колега по парламенту, “слуга народу” Микола Тищенко допомагав нардепу Олександру Юрченку зняти відео, на якому той розповідає про бійку з Леросом.

Так це ти мені влаштував, Коля? Наступного разу не посилай свою шістку, а приходь сам. Я тільки про тебе починаю забувати, так ти відразу нагадуєш, що ти досі на волі. Виправлюсь!», – написав Лерос у Facebook.

Він оприлюднив кадри, ймовірно, з камери відеоспостереження в кулуарах парламенту, на яких видно двох чоловіків, схожих на Тищенка і Юрченка. При цьому розгледіти Тищенка складніше через маску на обличчі.

«На фотографіях видно, як Коля Тищенко вчора тренував нардепа Юрченка, поправляв йому зачіску і записував на свій телефон те саме відео, де нардеп хабарник розповідає, як я на нього напав. Миколо, тебе і твою київську мафію разом з Комарницьким і Холодовим буду возити мордою по ссанині. Ви ще за підпал авто не відповіли», – додав виключений зі «Слуги народу» нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

5 жовтня Юрченко повідомив на відео, що в парламенті на нього напав Гео Лерос. Нардеп нібито побив його ногами по голові.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лерос показав фото, як нібито Тищенко допомагав Юрченку зняти відео про побиття