facebook

Оголошено перший рівень небезпеки: синоптики попередили про страшний туман – карта

Варто зберігати високий рівень обережності!

У західних та північних областях вночі та вранці туман, видимість 200-500 метрів. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Важливо!!! На високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небезпека. Можливе сходження лавин. Оголошено штормове попередження. Прогулянки в горах категорично заборонені.

Крім того, внаслідок відлиги продовжуватимуться підвищення рівнів води у річках України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 16 лютого, в Україні хмарна погода. Але і сонце буде, що правда, тільки на заході країни.

У північно-східній частині, вночі і на Київщині, Черкащині та

Кіровоградщині невеликий сніг, місцями з дощем. А на решті території без опадів.

Вночі та вранці у західних і північних областях туман.

Вітер південно-східного напрямку, на півдні – північно-східного, та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. І тільки у Приазов’ї вдень місцями можливі його пориви до 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря дуже різна. Вночі схід та Сумщина мали -1 – -6 морозу, а вдень близько нуля. Переважні показники від +2 – -3 вночі, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1 – +6 тепла. На заході та півдні Одещини варто очікувати +6 – +11 тепла. І в Карпатах в нічний час доби температурні показники склали -2 – -7 морозу, а вдень +3 – +8 тепла.

 

У Києві сьогодні, 16 лютого, хмарно та туманно. Варто зберігати високий рівень обережності. Температура повітря протягом доби 0 – -2, місцями по області можливе підвищення градусів в повітрі до +4.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Оголошено перший рівень небезпеки: синоптики попередили про страшний туман – карта