facebook

Батареї не допоможуть: в Україну йдуть перші морози. список регіонів

Синоптики попередили українців про те, що вже найближчим часом в країні почнуться морози.

Так, варто розуміти, що в скоре в Україні погода стане зовсім морозною.

Тому що осінь вже практично добігає кінця. Відомо, що найближчі морози з’являться в Україні вже скоро.

Температура повітря опуститися нижче нуля вже 11 листопада. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила синоптик Наталка Діденко.

Але поки морози очікуються тільки в нічний час доби. А ось вдень температура повітря не буде знижуватися нижче +5 градусів тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завтра, 6 листопада, буде трохи свіже, ніж в четвер — протягом дня + 6… + 10 градусів, на півдні до +12 градусів. У суботу-неділю стане на пару градусів тепліше: + 8… + 13 градусів.

Що стосується опадів, то вони не передбачаються. А ось туман якраз нікуди не дінеться. Тому водіям варто бути гранично акуратними на дорогах. В іншому випадку можна потрапити в дорожньо-транспортну пригоду.

У Києві п’ятницю очікується без дощу, вітряна, з температурою повітря близько 8 градусів. У суботу-неділю в столиці утримається суха погода, трохи потеплішає до + 10… + 12 градусів.

А ось вже з середи, 11 листопада, в Україні будуть поступово заходити морози. Температура повітря буде опускатися переважно вночі. А ось вдень вона буде триматися на рівні + 1… + 6 градусів. Тому поки буде переважно тепло.

«Так що перевзуватися автомобілі, переглянете свій гардероб, кому треба — купіть обігрівач, посміхніться комунальникам, нагодуйте вдвічі рясніше кота, словом, зустрічайте« мінуси »позитивними діями», — радить синоптик Діденко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Батареї не допоможуть: в Україну йдуть перші морози. список регіонів