facebook

Отруєння сірководнем: висновки експертів щодо смерті комунальниці

Родичі комунальниці, яка вчора, 4 листопада у Полтаві провалилася під землю і загинула, обвинувачують у службовій недбалості працівників “Полтававодоканалу”. Заяву про це писатимуть до прокуратури, повідомила донька загиблої Наталія Паламарчук.

За словами родичів, саме працівники підприємства мали обгородити небезпечну ділянку, яка ймовірно утворилася через зіпсований каналізаційний колектор. Він прокладений у місці, де і стався провал.

Тим часом у “Полтававодоканалі” створили комісію, аби дослідити цю ділянку та виявити причину обвалу ґрунту, розповіла речниця підприємства Ірина Філоненко. Поки висновків немає.

Нині ж родичі загиблої отримали результати судово-медичної експертизи щодо смерті жінки. Експерти встановили, що це отруєння сірководнем. Хімічна сполука утворюється під час гниття органічних сполук, зокрема, й у каналізаційних водах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли її дістали з ями, був прокурор, приїжджав судмедексперт з прокурором, вони оглянули тіло. Відразу сказали, що вона впала 5 метрів вниз, і це була моментальна смерть. Упала і відразу отруїлася сірководнем”, − розповідає дочка загиблої жінки Наталія Паламарчук.

Місце події огороджено стрічкою та дерев`яним парканом

“У поліції сказали, що це був не нещасний випадок, а розмив ґрунту, там була недалеко яма, тому мала бути обгороджена ділянка. Вона працювала не перший рік, якщо б знала, що там така ситуація, то туди навіть не пішла би. Коли її дістали, тільки тоді поставили знаки, що там ходити не можна. До цього нічого не було огороджено”, − розповіла онука загиблої жінки Анна Паламарчук.

Нагадаємо, 4 листопада у Полтаві 67-річна комунальниця, яка прибирала листя, провалилася під землю й загинула. Поліція розпочала 2 кримінальних провадження – за статтею “Умисне вбивство” із позначкою “нещасний випадок” та “Службова недбалість”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Отруєння сірководнем: висновки експертів щодо смерті комунальниці