facebook

Блогерка: “Я просто їх усіх ненавиджу… ” про ситуацію в лікарнях України

Блогерка: “Я просто їх усіх ненавиджу… Ваше місце у лікарні займе хом’ячок Зеленського та сумка троюрідної тітки Стефанчука, якщо треба буде…

Допис блогерки Владіслави Діденко. Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено.

Головний лікар “Феофанії” переконує, що лікування Зеленського обходиться у 7.8 тис грн за добу – стільки ж, скільки лікування будь-якого іншого українця.”

Тільки от ми не побачили на фото, щоб Зеленський лежав у коридорі, як решта українців. Не помітили, щоб йому відмовили у госпіталізації, доки не буде враженою 3/4 легенів. Або щоб обирали кому померти, а кому жити, між педагогом з 45-річним стажем і Бубочкою. Хоч усі ми президенти, чи хтось більше президент?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я більше скажу: нам зараз розповідають про медичне сортування, як про щось, чого не оминути. Однак, воно не торкнулося Тищенка, Єрмака чи нашого преЗЕдента, яким надали свої палати, як тільки вони (обісралися) відчули, що температура вище 36.8. Навіть більше скажу: я б не здивувалася, якби, в час, коли в Черкаській інфекційній лікарні хворі по кілька діб лежали без кисню, їм тим киснем просто овівали кабінет. Як там говорилося, “по-приколу”.

Я сказала б ще щось, але я просто їх усіх ненавиджу. Ненавиджу за те, що вони сцють нам в очі та думають, що хтось поведеться. Ненавиджу тих, хто таки ведеться. Ненавиджу усіх. Тому що держава нас зараз грандіозно кидане, коли місць в лікарнях не стане. Ви можете сподіватися лише на себе, тому що ваше місце, якщо треба буде, займе хом’ячок Зеленського та сумка троюрідної тітки Стефанчука.” – пише Діденко.
Пряма мова

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Блогерка: “Я просто їх усіх ненавиджу… ” про ситуацію в лікарнях України