facebook

Названі напої, які вбивають коронавірус

Вчені назвали три напою, які пригнічують коронавірус

В пандемію коронавірусу все більше людей звертають увагу на стан свого здоров’я і замислюються над тим, як зміцнити імунітет. Вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Університету Ульма повідомили, що є напої, здатні пригнічувати майже до 97% патогенів коронавірусу в організмі.

У дослідженні на сайті bioRxiv говориться, що фахівці з’ясували, що спочатку COVID-19 вражає горло людини, як і все респіраторні захворювання. Але є напої, які можуть оказувати вируцилідну дію на горло. До них відносяться зелений чай, сік граната і чорноплідної горобини.

Саме ягода чорноплідної горобини може пригнічувати активність коронавірусу на 97 відсотків, а сік граната і зелений чай – на 80 відсотків.

Соки граната і чорноплідної горобини, а також зелений чай, можуть послабити COVID-19, бо містять роблять негативний вплив на вірус рослинні поліфеноли, а також створюють кисле середовище.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що отримані дослідниками дані ще повною мірою не вивчило наукове співтовариство. Так що поки не варто забувати про природу профілактику респіраторних захворювань. Намагайтеся висипатися, дихати повітрям, правильно харчуватися і по можливості додавайте фізичне навантаження. Не забувайте, що вживання солодощів і спиртних напоїв тільки пригнічує імунітет і захисні сили організму.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названі напої, які вбивають коронавірус