facebook

Чи справді Зеленський перебуває у “Феофанії”: спецрозслідування “Прямого”

Де лікується глава держави і хто його охороняє? Ви думали, що знаєте все із повідомлень особистої прес-секретарки президента Юлії Мендель? Але не поспішайте приймати все за чисту монету!

Ми готові говорити про те, що офіційні повідомлення про перебування Зеленського у Феофанії щонайменше – виглядають сумнівно.

І чому це може стати черговим комунікаційним промахом для глави держави. І чи справді Президента лікують на загальних умовах

Реальна історія кількох днів роботи над програмою однієї редакції. Ми взялися за розслідування причин ковід-апокаліпсису і вирішили перевірити самі – наскільки доступною стала “Феофанія” після президентського указу, метою якого було відкрити її для всіх-всіх-всіх. Не будемо й лукавити, інформаційна блискавка про бажання Зеленського та Єрмака лікуватися від ковіду саме в Феофанії лишень додала цікавості.

Ви точно це бачили, це відео Зеленський записав ввечері у четвер 12 листопада, тоді вся країна несподівано дізналася – Президент лікується саме в Феофанії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наш агент Катерина із оператором поїхали туди вже наступного дня – у п’ятницю 13-го. Дивіться, як це було.

Феофанія має величезну територію і кілька прохідних. Спочатку наші журналісти зайшли туди без камери – як звичайні відвідувачі, аби прогулятися територією. Варто зауважити, що там два так би мовити прохідні пункти: один – за спецперепустками для автівок, інший – для відвідувачів. Усі бажаючи справді без жодного контролю можуть зайти на територію, жодних перепон: гуляй, знімай відосики досхочу. Але, на хвилиночку, тут в одному з корпусів згідно офіційних повідомлень на момент п’ятниці 13-го перебуває на лікуванні і на самоізоляції сам Президент! Дуже дивно, коли навколо – жодного охоронця і жодного представника УДО. І цей факт – перше, що змусило засумніватися – чи справді Президент лікується “як усі” у Феофанії.

Далі наші агенти вирішили відкрити карти. Вже із камерою, із журналістськими посвідченнями вони знову спробували зайти на територію Феофанії. Ось тоді на першому КПП охоронець їх одразу і зупинив.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи справді Зеленський перебуває у “Феофанії”: спецрозслідування “Прямого”