facebook

Де красиві жінки за 30, 40, не кажучи вже за 50?

“Я зрозуміти не можу – у нас в країні стільки красивих дівчат, молодих жінок, а де гарні жінки за 30, 40, не кажу вже за 50?…”


Років десять тому один мій знайомий, на той момент успішний і привабливий сорокарічний чоловік, на якомусь заході розговорився і мені довелося вислухати рідкісні чоловічі відвертості, передає Ukr.Media.

Сказав він приблизно таке: “Я зрозуміти не можу – у нас в країні стільки красивих дівчат, молодих жінок, а де гарні жінки за 30, 40, не кажу вже за 50? Таке враження, що їх за досягнення 30-річного віку вивозять з країни в пломбованих вагонах. Звідки беруться ці тітки і ці огидні баби – неохайні, недоглянуті, злі, дурні. І ще скаржаться, що їх чоловіки п’ють! Я б теж пив не просихаючи, якщо б мене вдома чекала така тітка”.

Чоловік сказав і пішов далі, а я міцно задумалася і пам’ятаю його слова досі. Ми, жінки, скаржимося, що чоловіки п’ють, заводять коханок, йдуть з сімей, ігнорують нас і т. п., а чи все ми робимо, щоб бути бажаними, красивими, щоб про нас хотілося дбати, щоб ми цінували, любили і цінували нас…?…

Бажаю всім жінкам бути завжди красивими і надихаючими!

“Потрібно постійно бути в процесі пізнання і вивчення нехай невеликих шматочків якихось, нехай невеликих речей, але це потрібно, це стимулює. Є такий вислів: «Поки молодий наш мозок, ми молоді». Ви знаєте, що як людина, тільки він косніє всередині, він одразу вкривається, зовні він ніби павутиною покривається, ви помічали, так? От як тільки людина така консервативна – все, їй абсолютно нічого вже не можна, жодну точку зору вона вже не приймає. Вона виглядає дуже старою, ви помічали, так? І в той же час навпаки – нехай у людини там сто п’ятдесят зморшок, але у неї є цей ось молодий розум, який завжди готовий до нового, вона завжди як дитина, вона дивується і дивиться, ця людина буде завжди молодой, від неї буде енергія молодості йти.”

“Жінці взагалі потрібно відкривати своє серце хоч комусь, тому що, якщо вона його не відкриває, у неї накопичується психічна напруженість, і вона починає дуже сильно нервувати, у неї втрачається краса, гормональні функції і все інше, старіє організм.”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Торсунов “Обов’язки жінки в сім’ї”

“Медицина, хоч і знехотя, почала визнавати, що м’ясне харчування є причиною атеросклерозу судин, що призводить до інфарктів, інсультів, передчасного старіння організму. Рак теж легко розвивається в тілі, ослабленому трупними отрутами, беруться з м’яса.”

Ненауковість атеїзму

“Скорочують тривалість людського життя порушення законів існування тіла, тобто це погана їжа, не правильний розпорядок дня і т. д. Про це дуже багато написано і я не буду на цьому зупинятися. Головною причиною старіння тіла є погані думки, негативні емоції, які людина відчуває по відношенню до себе, інших, по відношенню до ситуації в світі і т. д.

Кожній жінці хочеться мати дуже чисте обличчя без зморшок. Зморшки на обличчі утворюються з-за того, що не знімається напруга м’язів голови. М’язи напружуються, вони знаходяться в неприродному для них стані, тому шкіра як-то сплющується і з’являються зморшки. Якщо ви вранці і ввечері будете ось так розслабляти м’язи голови, то зморшок практично не буде. Ця омолоджуюча техніка дуже хороша для жінок, тому що вона відмінно знімає напругу м’язів голови.

Лалана “Причини хвороб і методи омолодження”

“Дуже багато зараз вчені підтверджують той факт, що якщо люди сваряться між собою, то й у них і навіть у тварин, які присутні при цьому, руйнуються молекули ДНК, що, природно, веде до старіння. Тому у відносинах подружжя завжди важливо якість накопичуваних вібрацій, тобто це повинні бути тільки позитивні емоції і позитивні слова, які формують життєствердне поле. Якщо ви роздратовані, втомилися, ображені, краще взагалі нічого не робити. Але якщо можна нічого не робити, тобто ви повинні щось зробити, то спробуйте змінити свій настрій за допомогою або якихось фізичних вправ, або поспівати.”

Лалана “Рівні подружньої любові. Давні традиції з’ясування відносин.”

“Жінка одягається відверто, коли зневірилася чим-небудь залучити. На тонкому плані з нею всі чоловіки, які подивилися з пожадливістю, займаються сексом. Жінка втрачає багато енергії і передчасно старіє. Для чоловіка вона стає непривабливою.”

Таємні знання для жінок

“Літній вік, старість – Сатурн, молодий вік, юність – Венера. Тому якщо жінка після 40 почне носити прикраси – вона буде стримувати вплив Сатурна.”

Сатурн

“Можна сказати ще й міні-спідницях і міні-кофтах, які у поєднанні з відмовою від теплої білизни стали погрожувати переохолодженням організму органів, розташованих в області живота і тазу – будуть застуджені нирки і наднирники, стан шкіри буде погіршуватися.

Якщо ходити по холоду з відкритими нирками і наднирковими, то це призводить до швидкого старіння, тобто відбувається нирки вони в общем-то джерело енергії в тілі і якщо від холоду вони починають неправильно працювати, то жінка отримує більшу можливість набагато швидше постаріти, ніж зазвичай.

У давнину прекрасно знали про це, і наші предки завжди одягалися вміло, тепло і красиво. Вони не ходили в міні-спідницях і міні-кофточках.”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Де красиві жінки за 30, 40, не кажучи вже за 50?