facebook

Влучні поради професійної коханки: “Ви другий сорт для вільної дівчини”

Милі жінки, я пишу тут для всіх вас: дружин, коханок, матерів. І для вас, чоловіки. Сподіваюся, що комусь ця невелика стаття допоможе стати трохи щасливішими, а вже ціною чого вирішувати Вам. Я багато років була коханкою одружених чоловіків. Я сама вибрала цю роль і мені подобалися мої живі іграшки. Вибачте мене, я була занадто молода, щоб розуміти, що граю чужими долями і щастям. Я вчилася на своїх помилках і пишу зараз, щоб хтось міг їх обійти.

Спершу я звернуся до Вас, милі дівчатка, закохані в одружених чоловіків:

Перше правило: ніколи не продовжуйте стосунки з одруженим більше 3-х місяців! Далі починається звичка, а з нею так важко боротися. І повірте, цього часу цілком вистачає для того, щоб твій одружений став безумовно твоїм.

Правило номер два: Одружений чоловік ніколи не повинен бути єдиним у твоєму житті! Люби його, будь поруч з ним, здуває з нього порошинки і ніколи нічого не проси. Але він завжди повинен бути на другому місці після твоїх навчання, подруг, сім’ї. Завжди передзвонюй йому, якщо не змогла вчасно відповісти і говори про те, як ти про це шкодуєш. І якби ти тільки могла, ти присвятила б йому кожну мить свого життя! Не смій змушувати його ревнувати! Це кращий спосіб позбутися від нього. Йому потрібна наївна слухняна дівчинка, яка ніколи (чуєш: ніколи), не принесе йому проблем.

Правило номер три: Стань його другом. Мовчи і Слухай! Як би нудно тобі не було – посміхайся і не забувай повторювати: Який ти розумниця! Ти найкращий в світі! Я тебе обожнюю! Називай його найкращим чоловіком в світі і пам’ятай: Він вірить! А ти наближаєшся до своєї мети. Дуже скоро ти повинна будеш знати про нього все або майже все. Як тільки він приведе тебе до своїх друзів (навіть якщо представить колегою) – пора святкувати! Це твоя перша перемога. Дуже скоро про все дізнається дружина і. Про це трохи далі в зверненні до дружин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правило номер чотири: Не проси! Запам’ятай: все, що тобі потрібно-це ті крупиці часу, які він може дати. Зроби все, щоб він зрозумів: ти ніколи не перешкодиш йому і його життя. Він вільний, а ти лише приємне додаток. Ніколи не говори з ним про дружину. Навіщо йому нагадувати? Інакше дуже скоро твій образ буде пов’язаний з дружиною, а тобі це ні до чого. З тобою він повинен забути про все, в тому числі і про неї. І, Бога заради, що вимагай його часу і не вередуй, коли він йде до дружини.

Правило п’яте: дурне, але важливе! Ти часто буваєш в ceкс-шопах? Тепер заходь. Ти повинна стати пoвiєю для нього і всi його ceксyaльні бaжaння передбачати заздалегідь.

Отже, зараз твоя роль – це дурненька закохана дівчинка. Коли прийде час Х і пора буде розлучатися, зустрінься з ним і зі сльозами на очах говори про те, що ти занадто сильно його любиш, щоб руйнувати його сім’ю (адже любиш? Ну або вже переконала себе в цьому), тому ти підеш. Тільки не забудь додати, що шкодуєш про те, як пізно ви зустрілися і якби тільки ви познайомилися після розлучення.

А ось тепер йди!

І відразу після розставання напиши йому: Не хочу тиснути на тебе і вимагати, не хочу і жити без тебе. Я дам тобі рівно місяць, щоб ти прийшов до мене з речами. Протягом цього терміну не дзвони йому сама, не бери трубку, не з’являйся серед його друзів, дай йому тільки адресн, куди прийти з речами.

Любі мої жінки, дружини, як же багато вам доводиться терпіти від таких як ми. Зрада і так жopcтокий yдaр, але коли ти дізнаєшся про постійну коханку – це шoк, це боляче. Я все розумію, але. Що ж ви творите? Так, зараз ти дізналася про те, що чоловік зрадив, а що далі? Розлучення? Якщо розлучення, то все просто і зрозуміло, а якщо спробуємо зберегти сім’ю, тоді дозволь кілька правил і для тебе.

Правило перше: Не смій відлучати його від ліжка! Вірю – огидний, мерзенний, дивитися на нього сил немає, а тут. Пам’ятай, його чекає та, яка приголубить. І цей раунд ти програєш.

Правило друге: При будь-сварці: пішов геть до своєї Маньки, Дуньки, Глашки !!!!! А якщо піде, тоді що? Не думаємо? Забудь! Раз і назавжди! Немає у нього нікого і не було! Зустрічаємо борщем, ніжним поцілунком і питанням: Як справи? Щирим питанням!

Правило третє: Стань краще п’яти коханок! Тобі теж не завадить зайти в ceкc-шоп і вибрати собі пeньюaр. Адже ти знаєш свого чоловіка! І кому, як не тобі знати, про що він мріє? Побільше фантазії!

Прочитай все, що я говорила коханці і пам’ятай: ти краще хоча б тому, що тебе він колись вибрав для життя і долі. Але ти не єдина жінка, щоб підноситися над своїм чоловіком, а тому стань йому законною коханкою.

Ну а тепер чоловіки, пара слів вам: Якщо вам зустрілася настільки ніжна кішечка, що описана в самому початку цієї статті. Біжіть від неї, поки ноги носять! У цій кішечки дуже гострі кігтики.

Скажу від себе: жоден з моїх одружених коханців мені не був потрібен! Як тільки кожен з них був з валізою, я робила дурні очі і говорила: Пробач, я помилилася. Це зовсім не було любов’ю, але я готова назавжди залишитися твоїм другом. А вони поверталися додому, як побиті собачата.

Ішли з орлиним поглядом, а повернулися? І ще (без образ, будь ласка, чоловіки!) Жодна поважаюча себе дівчина вас всерйоз сприймати не буде. Ви спочатку другий сорт для вільної дівчини. У кращому випадку, вас відведуть, використають і викинуть, як непотрібну річ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Влучні поради професійної коханки: “Ви другий сорт для вільної дівчини”