facebook

Покійний Кернес бив цивільну дружину Гайсинську і “закохувався” заново: “Вибач, Оксаночко!”

Дружина покійного Геннадія Кернеса завжди була поруч з чоловіком і всіляко підтримувала його. Але якою була їхня історія кохання? Любов цієї подружньої пари таїть в собі багато питань без відповідей, скелетів в шафі, скандалів і особистих драм.

Оксана Гайсинська стала другою дружиною мера Харкова. До того моменту, коли вони вступили в законний шлюб, Оксана виховувала сина Родіона, який народився в 1992 році від першого чоловіка, а у Геннадія вже було двоє дітей від першої дружини Оксани Василенко, з якою він розлучився в 1985 році, і співмешканки Галини Привалової, з якою він перебував у короткочасному зв’язку без реєстрації.

Про Кернеса завжди було відомо, що він міг спокійно підняти руку на свою обраницю. Так, у 2003 році стало відомо, що Кернес побив Оксану Гайсинську. До РВВС надійшла заява від Гайсинської, в якій повідомлялося, що жінці були нанесені тілесні ушкодження.

Під час їх сварки з Кернесом, Гайсинська отримала кілька ударів по голові та черевній порожнині, в результаті чого, за деякими відомостями, у неї стався розрив нирки. Втім, незабаром Оксана забрала свою заяву. У той період Харків стояли бігборди з написом “Оксана, вибач!”. Мабуть, Геннадію вдалося зіграти на почуттях ураженої жінки і через деякий час вона його пробачила.

Зараз Оксана веде відкрите публічне життя. Тільки ледачий харків’янин не стежить за її сторінкою в соціальній мережі, де Гайсинська регулярно публікує фотографії з особистого життя. Більш того, фотоблог першої леді Харкова рясніє і досить компрометуючими знімками, на яких Оксана демонструє стрункі ноги або інші, вельми пікантні, частини тіла. Відпочинок за кордоном, подарунки, повсякденне життя – все це є на сторінці Оксани в Інтернеті, і все це давно стало надбанням громадськості. Сам Геннадій, судячи з усього, не проти публічності дружини і обурень щодо подібних публікацій не висловлює.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Примітно, що після першого обрання на посаду мера Харкова в 2010 році Геннадій Кернес вказав у декларації своїх доходів, що у нього немає ні дружини, ні власного житла.

Таємниці подружнього життя Геннадія Адольфовича залишаються і залишаться всього лише здогадками громадськості. Що насправді відбувалося в особистому житті мера Харкова відомо лише йому і його жінкам, які вважають за краще не розголошувати подробиці їхнього особистого життя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Покійний Кернес бив цивільну дружину Гайсинську і “закохувався” заново: “Вибач, Оксаночко!”