facebook

МОЗ оновило список країн “червоної” зони: Польща залишається у переліку

Міністерство охорони здоров’я сьогодні,11 січня, оновило перелік країн, у яких складна ситуація із поширенням коронавірусу. Список червоної зони збільшився на 29 країн. Тепер їх – 78.

За майже 2 тижні у червону зону додали Росію, Францію та Канаду. Новий перелік опублікували на сайті МОЗ України.

Відтак “червоними” стали 78 країн, зокрема: Іспанія, Болгарія, Греція, Домініканська Республіка, Об’єднані Арабські Емірати.

“Червоний” список поповнився 29 країнами, раніше їх було 49.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, як зазначали у Держтуризму, після повернення з країн “червоної” зони українці мають піти на самоізоляцію із застосуванням додатку “Вдома”, пише Unn.

Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту.

Для в’їзду в Україну всім іноземцям потрібний страховий поліс, що покриває COVID-19. Обсервації не підлягають особи, що прибули з країн “червоної” зони, якщо вони мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 48 годин до перетину кордону України.

Нагадаємо, що станом на 11 січня в Україні підтверджено зараження коронавірусною інфекцією у 1 119 314 осіб. За минулу добу, 10 січня, кількість хворих збільшилася на 4288.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Запорізькій (458), м. Київ (371), Київській (365), Одеській (312) та Миколаївській (293) областях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

МОЗ оновило список країн “червоної” зони: Польща залишається у переліку