facebook

Захід України потерпає від негоди: через заметілі та морози загинуло дві людини

Захід України потерпає від негоди: через заметілі та морози загинуло дві людини

В Україні не вщухають штормовий вітер та заметілі, а мороз щогодини міцнішає. Найскладніша ситуація досі на заході країни. І саме там уже є жертви негоди. У Львові під вагою снігу обвалився дах–загинув чоловік. На Волині у переметах між селами замерзла жінка. 

Волинська область
У Луцьку хоча на термометрі -11, відчуваються усі двадцять. Уже є перша жертва таких холодів на Волині. Це 41-річна жінка, яка замерзла обабіч дороги між селами в Іваничівському районі. Вона гостювала у сусідньому селі та дорогою через поле поверталася додому. Жінку цілу ніч розшукували і рідні, і поліція, і рятувальники, і односельчани. Знайти її вдалося лише сьогодні. В неї лишилася донька.

Досі на автошляхах області складна ситуація. І хоча вже не сніжить, через сильний вітер дороги замітає. Скасовано багато рейсів у віддалені села, доїхати туди поки неможливо.

Рятувальники продовжують діставати зі снігових заметів автівки. Так, у Нововолинську витягли карету швидкої, у якій перебував хворий на апараті ШВЛ. Також зі снігової пастки дістали цілу родину. В автівці, в якій перебувало двоє дорослих та троє маленьких дітей 11 місяців, двох та чотирьох років, посеред дороги заглох мотор. Пожежною машиною усіх доправили додому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В області є 41 пункт обігріву. Працюють вони у всіх районах.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Захід України потерпає від негоди: через заметілі та морози загинуло дві людини