facebook

“Паспорти вакцинації”: аівакомпанії впроваджують спеціальний додаток з даними про щеплення та тестування

У світі розпочато роботу над заявкою, яка буде цифровим паспортом, що містить інформацію про результати тестів на COVID-19 та проведені щеплення.

Чтобы удовлетворять супругу после 55, вместо виагры, раскрошите в стакан воды 5 грамм…
11 ч. назад
Незабаром буде перевірено додаток “Travel Pass”. Перші випробування повинні проводити авіакомпнії Emirates з Дубаю та Etihad Airways з ОАЕ. Паспорт повинен працювати на деяких маршрутах 20 авіакомпаній. Однак IATA все ще веде переговори, тож список може бути розширений до 30 або навіть 40 авіакомпаній.

Це тільки перші етапи. Планується, що цей або подібний додаток будуть використовувати і інші авіакомпанії

У заявці мандрівники зможуть перевірити, чи їх тест на тестування на коронавірус або вакцинація відповідають вимогам місця подорожі та чи мають вони право подорожувати самі. Він також призначений забезпечити пасажирам контроль над своїми даними, а також дозволить органам влади та авіакомпаніям надати сертифікати про тестування та щеплення.

Очікується, що авіакомпанія Emirates почне перевіряти тести на COVID-19 через додаток у квітні. Мандрівники з Дубаї зможуть поділитися своїм тестовим статусом безпосередньо з авіакомпанією через додаток, навіть до прибуття в аеропорт, і додаток автоматично заповнить дані про реєстрацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу, мандрівники Etihad Airways спочатку протестують заявку на обрані рейси з Абу-Дабі, столиці Об’єднаних Арабських Еміратів, у першому кварталі 2021 року. У разі успіху вона буде розповсюджена на інші напрямки мережі Etihad.

Данія та Швеція вже вирішили запровадити паспорти вакцин. Данці мають представити свої паспорти до кінця лютого. Греція також розповіла про паспорт вакцинації. Прем’єр-міністр країни Кіріакос Мікотакіс у листі до голови Єврокомісії Урсули фон дер Леєн заявив, що “сертифікати про вакцинацію, прийняті в ЄС, можуть полегшити свободу подорожей по Європі для щеплених людей”.

Але є і противники впровадження паспортів вакцинації.
Крістіан Віганд, речник Європейської комісії з питань верховенства закону, негативно висловився щодо запровадження паспортів вакцин:

“Я не хотів би спекулювати на потенційних планах окремих країн, але (…) потрібно забезпечити відсутність дискримінації щодо людей та споживачів,” – сказав він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Паспорти вакцинації”: аівакомпанії впроваджують спеціальний додаток з даними про щеплення та тестування