facebook

Дощ, гроза і різке зниження температури: синоптик Діденко попередила про погоду

Погодні умови погіршаться!

За повідомленням народного синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 квітня, температура повітря суттєво знизиться. Але варто зауважити, що вона просто зміниться на квітневу. Адже за всіма показниками вона зараз більш травнева – тепліша.

Таке похолодання поки фіксується на 3 наступні дні – 3, 4 та 5 квітня. Тож синоптик радить не сильно роздягатися.

І так, максимальна температура повітря найближчої ночі та завтра вранці становитиме +5+10 градусів, а вдень очікується +13+17, на півдні та на сході місцями до +19 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер в Україні буде західного напрямку, у північних областях можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Варто зберігати високий рівень обережності.

Сахарська пилюка ще доходить в наші райони. Але будемо сподіватися, що дощ трохи змиє її. Саме, завтра, 3 квітня, періодичні дощі пройдуть у західних областях, на півночі, а також на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму. А місцями вони будуть навіть з грозами.

У Києві у середу, 3 квітня, місцями дощ, гроза. Сильний західний вітер до поривів в 15 – 18 метрів за секунду. Очікується зниження температури повітря вночі до +7 – +10 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +16 градусів тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дощ, гроза і різке зниження температури: синоптик Діденко попередила про погоду