facebook

“Стан ще досі важкий”: на 16-річного хлопця внаслідок вибуху впала стіна, йому потрібна допомога

Недавно в місті Кам’янському Дніпропетровської області стався вибух в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Матросова. В інциденті постраждав 16–річний підліток.

Артем все ще знаходиться в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні. Лікарям вдалося стабілізувати стан хлопця.

Так «пахнет» рак. Принюхайтесь к себе и близким!
2 ч. назад
Про це повідомляє волонтерка Олександра Сова-Тимощенкова, передає “Це моя Україна”

В результаті вибуху на хлопця впала стіна. Основний удар припав на хребет. Артему провели операцію на шийних хребцях, а також на сечовому міхурі, який розірвався через травму. Артему ввели весь ургентний запас лікарні препарату «Солу-медрол» (це єдині ліки, яке рятує спинний мозок). Решту доз закупили благодійники і передали небайдужі люди.

«Артема прооперували і встановили спеціальну конструкцію на поламані хребці. Завдяки цій операції можна буде пересувати хлопця і через кілька днів лікарі почнуть активну реабілітацію (відновне лікування). Поки стан дуже важкий. Рух в руках і ногах ще не відновилися. Дихати без апарату штучної вентиляції легенів теж дуже важко », – написала Олександра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мені не дає спокою вся ця ситуація. Жила собі спокійно сім’я, а в одну мить – дитина в реанімації, квартира підірвана і попереду тільки вирішення проблем. І все не з вини дитини та її сім’ї (без подробиць, таємниця слідства правоохоронців …) Продовжуємо допомагати і, як завжди, забезпечуємо усім необхідним нашого підопічного” – пише Олександра.

На лікування хлопця потрібно ще багато коштів. Тому хто бажає допомогти, ось реквізити:

Рахунок: одержувач: БФ “БО“ Совушка “ ЄДРПОУ / ДРФО 41414462, А–Банк, МФО 307770, АТ “А–Банк“ IBAN UA923077700000026004010029952 UAH

Приватбанк 5168 7427 1212 6501 (оформлена на директора БФ Совушка Тімощенкова.А.С) Вказати при перерахунку коштів: для Кириленко Артема

Контактний телефон: 0675622044 Олександра.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Стан ще досі важкий”: на 16-річного хлопця внаслідок вибуху впала стіна, йому потрібна допомога