facebook

У Сумах дві 16-річні дівчини отруїлися таблетками

До Сумської обласної дитячої лікарні 26 лютого доправили двох 16-річних дівчат з отруєнням медичними препаратами. Про це Суспільному повідомив заступник директора обласного центру екстреної медичної допомоги Максим Новіков.

За його словами, о 14:17 до швидкої зателефонувала одна з дівчат, які наковталися пігулок. Їм по 16 років. Чому приймали медпрепарати, поки не зізнаються. Бригада швидкої надала першу допомогу при отруєнні і доправила дівчат до обласної дитячої лікарні. Нараз їх стан задовільний, сказав Новіков.

Швидка забрала дівчат з дому однієї з них. Батьки у той час, коли вони вживали пігулки, були на роботі, сказав Новіков.

У поліції зареєстрували даний факт, повідомив речник поліції Сумської області Володимир Крупецьких.

“Допомога дівчатам надана в повному обсязі. Нічого життю та здоров’ю дівчат не загрожує”, – сказав в ефірі програми “Сьогодні Головне” головний лікар дитячої лікарні Ігор Змисля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо
22 лютого Верховна Рада зареєструвала два законопроєкти: пропонується заборонити продаж лікарських засобів дітям до 14 років, а також посилити відповідальність за це.
У Добропіллі 23 лютого 15-річна дівчина отруїлася пігулками, бо не хотіла йти до школи.
У місті Боярка на Київщині дві учениці сьомого класу академічного ліцею “Гармонія” отруїлися пігулками після перегляду відео в інтернет-додатку, внаслідок чого одна дівчинка померла.
17 лютого в Умані госпіталізували двох восьмикласниць, які наковталися пігулок.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Сумах дві 16-річні дівчини отруїлися таблетками