facebook

У Франківську ікона Божої Матері зцілила помираючого малюка: це диво Господнє

В Івано-Франківську знаходиться ікона, яка творить дива. Про це розповіли на порталі “vidverto.news”.

Мама хлопчика молилася кілька днів

Йдеться про чудотворну ікону Матері Божої Ласкавої Станіславської, яка у вигляді копії повернулася до Франківська в 2010 році і знаходиться в храмі святого Іона Хрестителя, по вулиці Микитинецькій.

Багато хто відзначає, що даний образ відразу ж почав творити чудеса. Це підтверджує і настоятель храму Володимир Вінтонів, який розповідає про безліч випадків, коли ікона зцілювала людей від цукрового діабету, переломів, допомагала вдало пережити операцію, вирішувала романтичні і життєві проблеми, а також допомагала парам, які не могли мати дітей.

Не так давно ця ікона зробила ще одне диво-допомогла мам е врятувати новонародженого сина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У жінки був ризик передчасних пологів і вона вирішила помолитися іконі, щоб отримати Божу допомогу. Хлопчик Маркіян народився 14 грудня, на 37-му тижні з вагою 3500 грам.

Вагітність у жінки проходила дуже неспокійно через життєві обставини, та й пологи були не простими — хлопчик був обмотаний пуповиною, напився вод і душився.

На другий день життя Маркіяна йому встановили діагноз-вроджена кишкова непрохідність. Хлопчика забрали в реанімацію і 17 грудня зробили йому операцію. При цьому вони не стали нічого приховувати і відразу сказали жінці, що ситуація важка і гарантій, що її син виживе зовсім немає.

Жінка почала молиться до Ласкавої Богоматері і попросила про молитву отця Володимира. Так, за здоров’я хлопчика молилися 9 днів і на останній день сталося диво — Маркіяну стало на багато краще.

Зараз хлопчик відключений від усіх приладів життєзабезпечення і відчуває себе добре.

“Я дякую Богові, дякую Ласкавій матінці за це диво, дякую всім, хто молився! Я теж за всіх молюся! І чекаю моменту, коли ми з Марчиком прийдемо в храм на вул. Микитинецькій і самі зможемо подякувати за це диво оздоровлення!”- каже жінка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Франківську ікона Божої Матері зцілила помираючого малюка: це диво Господнє