facebook

Підприємці області перекриють дорогу на “Буковель” з вимогою закрити курорт (ОНОВЛЕНО)

Підприємці області сьогодні перекривають дорогу на “Буковель” з вимогою закрити курорт (ОНОВЛЕНО)

11 березня підприємці з усієї області проведуть попереджувальне блокування курорту «Буковель» з вимогою закрити курорту. 

Представниця “SaveФОП – Прикарпаття” Людмила Климчук розповіла “Галці”, що планують ходити по пішохідному переході на виїзд до “Буковеля”. Наразі відомо, що на акцію зберуться представники середнього бізнесу з Івано-Франківська, Калуша, Долини та Коломиї.

“В акції візьмуть участь представники середнього бізнесу, які потрапили зараз під карантинні обмеження. У нас якісь вибірковий карантин… До того ж МОЗ визнав, що через нього (ред. Буковель) поширювався та поширюється вірус. Ми два тижні просиділи на карантині, але він не дієвий. Джерело поширення вірусу не закривають. До того ж ми бачимо великі черги у супермаркетах, а малі магазини закриті”, – говорить Дорожівський.

Попередньо акція стартує о 10:00.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З такими вимогами виступають підприємці:

1. Малий бізнес закрили на карантин – ситуація не покращилась, а погіршилась.

2. На запитання скільки буде тривати карантин, ніхто не може дати відповіді, можливо до кінця квітня, як минулого року.

3. Працювати заборонили, але – податки і оренду не відмінили, ціни на комунальні послуги підвищили, короновірус розповсюджується, а лікування платне. Чим платити???

4. Згідно висновків Міністерства охорони здоров’я, новий спалах коронавірусної хвороби в Івано-Франківській області почався з гірськолижного курорту “Буковель”. Про це на форумі “Україна 30. Інфраструктура” сказав заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Звідси випливає логічний висновок – якщо джерелом розповсюдження вірусу є курорт «Буковель», то потрібно терміново його закрити, щоб перервати ланцюг розповсюдження цієї біди.

5. Мають бути рівні умови ведення бізнесу: -жорсткі обмеження для всіх, без виключення, на чітко визначений термін; -дозвіл на діяльність мікробізнесу та контроль за дотриманням карантинних норм.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підприємці області перекриють дорогу на “Буковель” з вимогою закрити курорт (ОНОВЛЕНО)