facebook

У моторошній аварії в Польщі постраждала волонтерка-християнка: треба молитва і фінанси

Християнка, українська волонтерка Східноєвропейського лідерського форуму Анастасія Кочеткова днями потрапила у жахливу ДТП в Польщі.

Спочатку ЗМІ повідомляли, що в аварії на трасі, в якій перекинувся автобус з 57 українцями, загинули шестеро людей. Однак пізніше стало відомо, що загибель шостої людини не підтвердилась. Пасажирка, яка вважалася мертвою, – християнка і волонтерка Східноєвропейського лідерського форуму Анастасія Кочеткова.

Тепер сама дівчина і її родичі потребують допомоги. Для життя постраждалої існує велика загроза, тому знайомі і рідні Анастасії просять постійної молитовної підтримки. Також для лікування дівчини необхідні великі кошти.

Підтримати сім’ю фінансово можна за наступними реквізитами:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українська гривня, ПриватБанк 5168 7573 4476 1715

Польська злота, PKO Bank Polski 60102042740000130200874834 Мама Ірина Стадниченко

Як повідомляє 5.UA, ДТП з українським автобусом сталася в суботу, 6 березня, о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною.

Автобус сполученням Познань–Херсон, в якому знаходилися 57 чоловік, в тому числі двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 в пункт обслуговування пасажирів Кашице.

В результаті катастрофи 5 людей загинули на місці, 35 потрапили до лікарень.

Як пише Херсон online, люди в автобусі не були організованою туристичною групою. Це був маршрутний автобус, який забирав людей із зупинок на маршруті, вони не були знайомі між собою.

 

Наразі постраждалі знаходяться в декількох різних лікарнях Польщі,

За попередньою версією, водій не впорався з керуванням, автобус злетів у кювет і перекинувся.

У неділю, 7 березня, окружна прокуратура у Перемишлі пред’явила звинувачення водієві українського автобуса в ненавмисному доведенні до катастрофи в наземному русі. Йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У моторошній аварії в Польщі постраждала волонтерка-християнка: треба молитва і фінанси