facebook

Із місцевих всі живі: що розповіла постраждала від вибуху в Боярці

Із місцевих всі живі: що розповіла постраждала від вибуху в Боярці

Мешканці вул. Королюка в Боярці на Київщині оговтуються після потужного вибуху. У них під вікнами розірвало людину. Усі місцеві живі. Той, хто загинув – немісцевий, припускають.

Рештки загиблого розкидало навкруги. Частину з них люди збирали самостійно, розповіла Gazeta.ua Олена Максименко.

“Як рвонуло – заклякла від переляку. Не знала, чи це в хаті, чи де. Одразу до дверей кинулася – вони не відчиняються, перекосилися від вибуху. Коли розвиднілося – роздивилися, чого наробило нам біля будинків. Саме моторошне, що шматки людських решток розлетілися, за день всі не зібрали. На деревах полишалися. Сусідка сама з даху будинку знімала. Наші чоловіки підозрюють, що хтось комусь ішов пакостити з тою вибухівкою. Час такий, що всі сплять. Але не дійшов”, – розповіла жінка.

Що саме здетонувало – встановлюють експерти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рвануло в Боярці на вул. Королюка 16 березня близько 4:00. Найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Вибухнуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м. Місцеві припускають, що ця людина й несла вибухівку. Був сильний запах пороху.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Із місцевих всі живі: що розповіла постраждала від вибуху в Боярці