facebook

Синоптик розповів, яким буде травень в Україні

Квітень не порадував українців теплом після морозної зими – синоптик Леонід Горбань розповів, яких погодніх сюрпризів очікувати від погоди у травні. 

Травень не надто буде відрізнятися від квітня – погода в останній місяць цієї весни буде мінливою з періодами тепла та похолоданнями із заморозками.

За словами синоптика, те що у 2021 році уся весна видалася холодною – це закономірно. Винуватцем весняних холоді є Сатурн.

“Весна така і повинна бути цього року. 2021 рік під управлінням Сатурна, роки Сатурна все перевертають, в весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно росте. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно, 2 травня. Природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла”, – вважає Леонід Горбань.

Однак не поспішайте засмучуватися і діставати теплі речі – синоптик додає, що у травні будуть теплі дні, наприкінці місяця навіть – спека, однак не обійдеться і без заморозків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“1-2 травня – буде тепло, 3 травня – очікується дощ, а від 4 травня – до України прийде похолодания із заморозками, яке триматиметься до 7 числа. У період від 8 до 11 травня буде тепло, але похмуро, 12-21 травня – ясно і тепло, 22-23 травня – дощі і наприкінці місяця – спека, в останній день місяця, 30 травня, ітиме дощ”, – резюмував Леонід Горбань.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Синоптик розповів, яким буде травень в Україні