facebook

На Львівщині розслідують загадкову загибель медсестри: зняла капці в туалеті і…

У жінки залишилося троє дітей шкільного віку

Правоохоронці Львівщини розслідують самогубство медсестри, яка лікувалася від коронавірусу у місті Кам’янка-Бузька. 38-річна жінка викинулася з вікна 3-го поверху та загинула.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що жінка лежала у районній лікарні й на другий день госпіталізації вистрибнула із вікна. Медики кажуть, що жодних передумов для цього не помічали, та зазначають, що вона була досить активною.

Варто зазначити, що медсестра лікувалась зі своїм чоловіком в одній палаті. У той фатальний день, вона пішла до вбиральні й там вистрибнула із вікна. Відомо, що у жінки залишилося троє дітей шкільного віку.<

“Вона в одній палаті зі своїм чоловіком була, в нормальних відносинах, більш була енергійніша, ніж чоловік. Підтримувала морально його, але встановлено, що вийшла до туалетної кімнати, зняла кімнатні капці й вистрибнула через вікно”, – розповідає начальник Кам’янко-Бузького відділення поліції Іван Іваночко.

Наразі медики намагаються з’ясувати, чи пов’язане самогубство жінки з захворюванням на коронавірус, оскільки є дані, що вірус може впливати на нервову систему.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Львівщині розслідують загадкову загибель медсестри: зняла капці в туалеті і…