facebook

Був надійним другом, хорошою і світлою людиною: Раптово помер син відомого священника (фото)

У Тернополі передчасно відійшов до Господа, студент другокурсник Зінкевич Антон, син Анатолія Зінкевича, відомого у місті священника. Причини смерті молодого чоловіка не повідомляють.

Про це повідомляє “20хвилин Тернопіль” з посиланнян на повідомлення двох навчальних закладів де навчався хлопець.

У Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка, висловлюють щирі співчуття з приводу смерті їхнього студента.

“Адміністрація, весь колектив ТНПУ, викладачі та студенти історичного факультету висловлюють свої щирі співчуття та глибоку скорботу з приводу передчасної смерті нашого вихованця, студента-другокурсника, надійного друга, хорошої і світлої людини Антона Анатолійовича Зінкевича”, – повідомляють у ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.

У ВНЗ повідомляють, що Антон мріяв здобути фах історика, завжди був креативним, життерадісним та наполегливим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляють у Волинській Православній Богословській Академії, що щиру сумують з приводу загибелі студента 2 курсу Богословської Академії.

“Відійшов у небесні оселі студент 2-го курсу Антон Зінкевич. За невеликий проміжок часу він себе проявив як зразковий студент Волинської православної богословської академії. Нещодавно Антон їздив у літню богословську школу міста Волос (Греція), а також був серед делегації представників українських богословських навчальних закладів, які були на аудієнції Вселенського Патріарха Варфомія. Планувалася поїздка по-обміну з університетом Аристотеля, в якому він мав поглиблювати свої знання з богослов’я. Проте Господь розпорядився інакше”, – повідомляють на Facebook сторінці академії.

У соціальних мережах люди також щиро співчувають з приводу передчасної смерті юнака. Зичать матері Наталії сил та витримки справитись з горем втрати сина.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Був надійним другом, хорошою і світлою людиною: Раптово помер син відомого священника (фото)