facebook

Микита Добринін став ведучим російського “Холостяка” і намагається приховати це від українців

Микита Добринін став ведучим нового сезону шоу “Холостяк”

Український “холостяк” Микита Добринін, який зустрів на проєкті свою теперішню дружину Дашу Квіткову, став ведучим російського аналога шоу з Тіматі.

Про те, що Микита Добринін вестиме шоу “Холостяк” у Росії стало відомо з повідомлення на сторінці проєкту у соцмережі Інстаграм, опублікованого ще 2 березня.

“Ведучим нового сезону шоу #Холостяк стане колишній український “холостяк” Микита Добринін (@nikitadobrynin) Відомий український шоумен, теле – і радіоведучий Микита Добринін зміг знайти свою любов в українській версії шоу “Холостяк”, а в новому сезоні проєкт на #ТНТ, поділиться своїм досвідом з Тіматі (@timatiofficial).”, – йдеться у повідомленні.Шоу Холостяк

Проте, з того часу сам Добринін жодним чином не давав знати, що є залученим до цього проєкту. Тим більше не ділився жодними деталями зйомок. На його сторінці у соцмережі Інстаграм – жодних згадок про російський “Холостяк”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новий сезон шоу “Холостяк” у Росії вже стартував, з 14 березня учасниці мають змогу боротися за серце Тіматі. Слід зауважити, що у відмітках Добриніна також жодної згадки про участь у проєкті немає.

Натомість телеведучий активно ділиться моментами особистого життя. Зокрема, розповідає про те, як проходить вагітність у його дружини та публікує багато спільних кадрів з нею.


Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Микита Добринін став ведучим російського “Холостяка” і намагається приховати це від українців