facebook

Діти отруїлись наркотиками: один у комі, інший на ШВЛ

Діти отруїлись наркотиками: один у комі, інший на ШВЛ


На Рівненщині четверо неповнолітніх хлопців отруїлись наркотиками. Троє з них у лікарні, один у комі. Про це повідомили у пресслужбі обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф.
У пресслужбі “екстренки” повідомили, що отримали кілька викликів із села Федорівка колишнього Гощанського району. Коли бригади приїхали, то з’ясувалось, що у чотирьох пацієнтів віком від 15 до 17 років були однакові симптоми.

“Неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини: амфетамін та метадон”. Трьох пацієнтів без свідомості завезли в реанімацію ЦРЛ, одного з хлопців підключили до апарату ШВЛ”, – йдеться в повідомленні пресслужби “швидкої”.

Там уточнили, що четвертого парубка не ушпиталювали, бо батьки промили йому шлунок одразу.
Вже близько шостої ранку двох хлопців із районної лікарні транспортували у Рівне в обласну дитячу. Одному із них лікарі ввели антидот, після цього з‘явилась м‘язева активність. Проте, пацієнт залишався в комі.
Суспільне також звернулось з проханням прокоментувати цей інцидент у пресслужбу поліції. Відповідь опублікуємо, як тільки отримаємо.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Діти отруїлись наркотиками: один у комі, інший на ШВЛ