facebook

Який колір приверне удачу і гроші до кожного зі знаків Зодіаку

Всі кольори мають унікальну енергетику, тому астрологи вважають, що для кожної з чотирьох стихій найкращим чином підходить певний набір відтінків. Використовувати їх необхідно розумно.

Всі ми різні, але не тільки через приналежність до різних Знаків Зодіаку або стихій. Ми різні, тому що так закладено природою, Всесвітом. Звичайно, є деякі подібності за астрологічною ознакою, з якою потрібно рахуватися. Енергетика того чи іншого кольору допоможе вам розкрити свій потенціал або захиститися від проблем.

Повітряна стихія: Близнюки, Терези, Водолій

Люди стихії Повітря являють собою якийсь симбіоз харизми і розуму. Їм складно жити в світі, наповненому сірістю. Сталість для цих людей – швидше за програш, ніж перемога. Вони завжди хочуть рости, рухатися вперед, вчитися, шукати нові емоції. Навіть відпочивають ці люди завжди на повну котушку. Є, звичайно, деякі винятки, але в більшості своїй повітряні Знаки Зодіаку схожі тим, що не мають ніяких кордонів в розвитку і емоціях. Цим людям подобається працювати і вдосконалюватися, що є їх відмінною рисою.

Кольори удачі: чорний, сірий. Удача для цих людей в пріоритеті, тому що вони люблять ризикувати і є часто дуже необачними. Чорний колір – це колір мудрості. Він провокує людей на прийняття обміркованих рішень, зважених і зрозумілих. Сірий колір є символом спокою та універсальності. Це потрібно всім повітряним знакам Зодіаку, тому що часто представники цієї стихії забувають, що означає правильно оцінювати свої можливості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кольори для залучення грошей: синій, фіолетовий, блакитний. Синій колір потрібен більше тим Водоліям, Близнюкам і Терезам, які працюють головою. Мозкова активність підвищується досить сильно і помітно. Фіолетовий більше підійде тим, хто змушений мислити творчо. Синій колір більше підходить для монотонної роботи інтелектуального характеру. Блакитний колір ідеальним буде для представників повітряних Знаків, що займаються фізичною працею. Цей колір відмінно відновлює сили і стимулює людину на підвищену фізичну активність без особливих втрат.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Люди «водні» здатні немов розчинятися в будь-якій життєвій ситуації. Труднощі вони переживають помітно легше, ніж будь-хто інший, але ці люди дуже важкі на підйом. Якщо у них немає настрою, то навіть не варто намагатися його підняти. Вони самі виправлять це з плином часу. Це люди незвичайного складу розуму, неординарного мислення, яке можна назвати частково раціональним, але не позбавленим родзинки.

Характер цих людей спокійний, але іноді від них краще триматися подалі. Самі Скорпіони, Раки і Риби теж повинні абстрагуватися від людей на час. У них бувають періоди, коли не хочеться бачити нікого і нічого не хочеться робити. Справитися з такими нападами апатії допоможуть правильно підібрані кольори.

Кольори удачі: удача для водних Знаків – це стабільність настрою. Заряд позитивних емоцій подарують зелений і жовтий кольори. Зелений колір допомагає менше стpaждати від депресій і переживань, а жовтий допомагає покращувати настрій безпосередньо. Він діє як стимулятор добра і відкритості. Вчені та фахівці з біоенергетики вважають, що жовтий колір дуже благотворно впливає на нервову систему.

Колір для залучення грошей: представникам Водних Знаків Зодіаку необхідно більше себе мотивувати і частіше спілкуватися з людьми. Червоний колір буде хороший в деяких ситуаціях, але він може спровокувати конфлікти, які вам протипоказані в першу чергу. Налаштовуватися на потрібну хвилю в роботі і бізнесі вам допоможе завжди помаранчевий колір, який певною мірою є і хорошим стимулятором спілкування, і стимулює творчий настрій, якого у вас може не бути довгий час.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець

Вогняні люди постають в нашій свідомості як люди імпульсивні, пристpaсні і незалежні. Це правда, але лише частково. Давайте по порядку: імпульсивності в них дійсно хоч відбавляй, тому що вони спочатку роблять, а потім думають в більшості випадків. Причиною тому служить заступництво Сонця. Ці люди завжди хочуть йти вперед, але іноді їм дуже важко знайти в собі мотивацію для цього. Бажання незалежності і самодостатності повертає їх на вірний шлях. Радість, ненависть і смуток часто в таких людях гіпертрофовані.

Кольори удачі: пристpaсті цим людям не позичати, але її ніколи не буває мало, тому червоний колір людям стихії Вогню допоможе не втрачати ніколи свого емоційного запалу і бажання жити. Білий колір і чорний теж будуть вкрай корисними для Лeвів, Овнів і Стрільців. Ці два кольори допомагають тримати свою свідомість в чистоті і спокої.

Кольори фінансової удачі: гроші вогняні Знаки залучають лідерством і роботою в команді. Ці люди вміють дружити, але не в змозі знайти серед людей постійно. Саме тому покладатися на інших людей не можна. Вогненним Знакам краще спиратися в справах і в роботі на свою креативну складову. Стимулювати креатив допоможуть фіолетовий і помаранчевий кольори.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг

Земні Знаки прагнуть до постійного перебування в зоні комфорту. Ці люди досить універсальні в плані своїх можливостей, проте їм потрібно стежити не за тим, що вони можуть зробити, а за тим, що вони робити не можуть. Астрологи радять представникам цих Знаків не переоцінювати свої можливості. Єдиний рецепт щастя для земних Знаків – постійне навчання і безперервний пошук самих себе. Ці люди багато переживають, часто роблять необдумані вчинки на тлі емоцій. Тому їм необхідний спокій.

Кольори удачі: спокій досяжний, але для нього потрібні помічники. Зелений, блакитний і жовтий кольори будуть дуже до речі. Зелений допоможе заспокоїти організм, жовтий допоможе прибрати зайві переживання, а блакитний посприяє відновленню сил після важкої роботи.

Кольори фінансової удачі: тягу до знань стимулює синій колір, а також чорний. Діви, Козероги та Тельці відчувають проблеми з мотивацією, тому іноді їм можна оточувати себе червоним кольором. Головне – не перестаратися, тому що увага, яку притягує червоний колір, може виявитися зайвою.

Само собою, кольори не будуть притягувати удачу і гроші, немов магніт. Кожен певний колір впливає особливим чином на людину і оточуючих. Саме тому необхідно правильно вибирати колір машини, одягу, шпалер в своєму будинку. Величезну роль відіграє кожна маленька деталь. Навіть колір фону на вашому телефоні або комп’ютері дуже важливий, тому що кожен колір впливає на світосприйняття, від якого і залежить удача.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Який колір приверне удачу і гроші до кожного зі знаків Зодіаку