facebook

Причина, через яку Німеччина не хоче постачати Україні танки, відверто шокує

Причина, через яку Німеччина не хоче постачати Україні танки, відверто шокує

Німецький уряд відмовляється передавати Україні свої танки, в тому числі через побоювання, що ця військова техніка може опинитися на території РФ.

Про це повідомляє авторитетне видання Spiegel з посиланням на джерела, близькі до уряду ФРН.

За їх словами, Берлін занепокоєний, що Україна “може стати самовпевненою”, якщо здобуде кілька великих перемог на полі бою й “на ейфорії” увірветься на територію країни-агресора.

Ще одна причина – “певна недовіра в Берліні до президента України Володимира Зеленського.”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому, як стверджують джерела, Німеччина не готується навіть до гіпотетичної можливості постачання танків. Вони повідомляють, що з питання “танкового ембарго” між США, Великобританією і Францією також неофіційно існує “повна згода”.

За інформацією газети Bild, Німеччина не робить все можливе для допомоги Україні, щоб не спровокувати початок Третьої світової. На думку міністра максимальна допомога Німеччини Україні означала б її вступ у цю війну проти РФ і загрожувала б ескалацією – аж до Третьої світової.

Нагадаємо, за останні дев’ять тижнів уряд Німеччини звело до мінімуму військову підтримку України. Зазначається, що в період з 30 березня по 26 травня в Україну надійшло всього дві партії зброї від уряду Німеччини. Обидві партії містили тільки невеликі пристрої.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Причина, через яку Німеччина не хоче постачати Україні танки, відверто шокує