facebook

У пологовому будинку Харкова від COVID-19 померли дві породіллі

У пологовому будинку Харкова від COVID-19 померли дві породіллі

Відразу дві вагітні жінки померли у пологовому будинку №2 міста Харкова через коронавірусну інфекцію COVID-19. Жодних подробиць про ці випадки не повідомляють, проте у мережі з’явилося повідомлення чоловіка однієї із загиблих, де він розповів, що стало причиною смерті його дружини, також він повідомив про смерть 25-річної породіллі.

Інформацію про смерть жінок підтвердила і заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. Втім, вона не розповіла деталей.

Чоловік загиблої породіллі розповів, що жінка понад місяць перебувала у лікарні.
Їй зробили кесарів розтин, після якого і дитина, і мати почувались добре. Згодом у жінки почали виникати проблеми з диханням, вона задихалась, втім лікарі списували це на панічні атаки.

Після приймання відповідних препаратів породіллі на деякий час покращало і медики заявили, що найгірший момент минув. Втім згодом у неї різко впав кисень у крові. За лічені години вона померла, її легені буквально згоріли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами чоловіка загиблої у ніч смерті його дружини також померла 25-річна вагітна жінка.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова із застосуванням нової методики лікування врятували від коронавірусу подружжя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У пологовому будинку Харкова від COVID-19 померли дві породіллі