facebook

Хлопчик з блакитними очима зник на Одещині: людей закликають допомогти з пошуками юного Валика. Прохання поширити по групах

Хлопчик з блакитними очима зник на Одещині: людей закликають допомогти з пошуками юного Валика. Прохання поширити по групах.

В Одеській області безслідно зник підліток – джерело.

Про це повідомляє Politeka.net, з посиланням на прес-службу регіонального ГУНП.

Так, поліція просить допомогти в розшуку 14-річного хлопця з міста Біляївка Валентина Парпуріна, який вчора пішов з дому і про його місцезнаходження нічого не відомо.

Прикмети: зріст 130 сантиметрів, волосся, каштанове, худорлявий, очі блакитні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У день зникнення був одягнений в зелену куртку, сині спортивні штани і зелені кросівки.

З будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопчика прохання повідомляти за телефоном (04852) 779 43 92 або на спецлінію «102».
Раніше ми повідомляли,  останнім часом в Одесі активізувалися “мисливці” за дітьми.

Минулого тижня ми розповіли, як 30-річний чоловік намагався викрасти маленького хлопчика, який грав у дворі будинку.

І ось на минулих вихідних стався новий випадок на селищі Таїрова. Там чоловік чіплявся до 9-річної дівчинки.

Біля Магазину на розі Левітана і Академіка Корольова Невідомий тип запропонував дівчинці 5 гривень і сказав «пішли», на що вона зреагувала і покликала маму, яка виявилася поліцейською. Співробітниця поліції затримала можливого педофіла до приїзду патруля.

Увечері 6 квітня на вулиці Новікова стався аналогічний випадок. Підозрілий чоловік тягнув у під’їзд 11-річну дівчинку. На щастя, зловмиснику завадила жінка, яка виходила якраз з цієї парадної і почула крики дитини про допомогу. Можливий педофіл відпустив дівчинку і втік.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хлопчик з блакитними очима зник на Одещині: людей закликають допомогти з пошуками юного Валика. Прохання поширити по групах