facebook

Ціна газу з 1 травня підвищиться до 7,99 грн і більше – українці збунтувалися: “Половину віддаємо…”

Прості українці беруть “тарифну справу” в свої руки, і здійснюють всі можливі спроби зупинити зліт тарифів

Як вже знають наші читачі, в Україні з 1 травня 2021 року встановлять тариф на рівні 7,99 гривні за кубометр. У деяких же постачальників ціни буде піднято до 13,5 гривні. Через такі дії постачальників і центральної влади багато громадян стурбовані і продовжують робити все можливе, щоб запобігти такому варіанту розвитку подій.

Українці продовжують писати петиції на ім’я президента Зеленського. Ми виявили дві конкретні пропозиції, які, можливо, могли б змінити ситуацію.

Про це стало відомо завдяки новим зверненням українців на офіційному порталі Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Першу петицію написав Данило Савченко, і заголовок її звучить так: “Зменшити тарифи на газ, електроенергію та водопостачання для населення!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У деяких петиціях, вже писали про геноцид української нації, але якщо комусь “зверху” здалося, що це просто гучні слова, можу вас розчарувати – те, що ви, пане Президенте, зі своєю фракцією і своїми соратниками робите з українським народом – це ніщо інше, як справжній геноцид і знущання. Вимагаємо зменшення тарифів на комунальні послуги та гідні субсидії для кожної української родини!”, – зазначив Савченко.

Також є і друга, дуже схожа петиція, автором якої виступив Степан Жганич. Її заголовок-звернення звучить наступним чином: “Для підприємств усіх форм власності встановити оплату за електричну енергію за “зеленим тарифом” 0.16 євроцентів, дорівнює відсотку виробництва даної електроенергії. Це знизить ціну на електроенергію на 1.8 грн для підприємств”.

Важливо також зазначити той факт, що для офіційної відповіді від глави держави петиції повинні зібрати 25 тисяч підписів від повнолітніх громадян України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ціна газу з 1 травня підвищиться до 7,99 грн і більше – українці збунтувалися: “Половину віддаємо…”