facebook

Дитина в дитсадку випала з вікна

У Запоріжжі хлопчик постраждав в дитсадку: він в реанімації

У приватному дитячому садку “Еврика”, який знаходиться в Запоріжжі на вулиці Дудикіна 20 а, випав з вікна на другому поверсі чотирирічний вихованець. Дитину екстрено госпіталізували до реанімаційного відділення “Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні”.

Про це повідомляють регіональні ЗМІ. Подія сталася 26 квітня близько 18.00. Як виявилося, хлопчик випав з вікна через недогляд співробітників дитячого садка.

За відомостями сайту “ZаБор”, в поліцію про те, що трапилося о 18:20 повідомили медики, які рятували малюка. Дитина поступила в лікарню з діагнозом політравми. У нього була виявлена закрита черепно-мозкова травма і струс мозку.

За фактом падіння з висоти дитини, яка в цей час перебувала в дитячому садку, слідчі Запорізького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 137 Кримінального кодексу України. У статті йдеться про неналежне виконання обов’язків з охорони життя і здоров’я дітей.  Стаття передбачає покарання до 5 років в’язниці із забороною на той же сорок займати певні посади.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні вранці, 27 квітня, стало відомо, що криза для дитини минула, її життю загрози немає. Про це заявив головлікар Запорізької обласної дитячої лікарні Юрій Борзенко.

Відео було опубліковано заступником голови Запорізької ОДА Златою Некрасовою в соцмережах. Серед іншого, чиновниця зазначила: на вікнах спальної кімнати в групі дитсадка немає обмежень до доступу, ручки не знімні, обмежувачі не стоять, у дітей вільний доступ до вікон.

Також відомо, що хлопчика звуть Тимур Арабаджі. Його мамі співробітники дитсадка спробували вселити, що дитина впала зі сходів.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дитина в дитсадку випала з вікна