facebook

У Запоріжжі дитина випала з другого поверху дитсадка: що загрожує виховательці (оновлено) Відео

Жахлива трагедія сталася в одному з дитячих садків Запоріжжя – маленька дитина випала з вікна – що відомо про стан хлопчика

Слідчі повідомили про підозру виховательці дитсадка в Запоріжжі, де 26 квітня 4-річний хлопчик випав з вікна на другому поверсі. Її звинувачують у неналежному виконанні професійних обов’язків.

Як повідомляє кореспондентка “Сьогодні” Анна Бечке, хлопчик досі в лікарні з травмами. Виховательку можуть посадити на 5 років і заборонити їй працювати з дітьми.

Нагадаємо, вихователька пішла з дітьми на прогулянку, а хлопчика забула в групі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З’ясувалося, що маленький Тимур зумів відкрити вікно і почав кричати. Однак не втримався і полетів вниз.

“Як дитина, просто цікаво, змогла відкрити вікно сам, якщо там мають бути запірні замки, щоб діти не могли відкрити”, – сказав батько потерпілого Юрій Чачушев.

Хлопчик пролетів майже чотири метри та приземлився на тротуар. Закривавленого та непритомного, його забрала швидка. Кілька годин Тимур був у медикаментозній комі. Під час обстеження лікарі з’ясували – у дитини черепно-мозкова травма, але кістки цілі.

У поліції кримінальне провадження поки що розпочали лише за фактом неналежного догляду за дитиною. Винуватця ще шукають. Йому може загрожувати п’ять років за ґратами.

Раніше ми повідомляли, що у Чернівцях 10-річний хлопчик випав з вікна 5-го поверху. К. Коли летів, він вдарився об комунікаційні дроти і сушарки для білизни, приземлився на купу сухого листя, тому і вижив.

Також нагадаємо, в Одесі трирічна дитина випала з вікна на 9-му поверсі, поки мама готувала їжу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Запоріжжі дитина випала з другого поверху дитсадка: що загрожує виховательці (оновлено) Відео