facebook

Збив маленьку дитину і лишив напризволяще. ВІДЕО

“Вживав алкоголь в кількості 2 літра вина та 2 літра пива”

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок водію, котрий у стані алкогольного сп`яніння керував технічно несправним, але в працездатному стані автомобілем «VOLKSWAGEN JETTA» і в селі Прошова Тернопільського району скоїв наїзд на малолітню дитину.

Як з’ясувалося в суді, того липневого дня о 18:50 год. горе-водій рухаючись через село Прошова, виїхав на праве узбіччя та здійснив наїзд на малолітнього хлопчика, який перебував на узбіччі разом зі своєю сестричкою. Після чого, не зупиняючись, залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження: чисельні синці та садна, переломи лобної кістки, забій головного мозку, закриту травму тазу у вигляді переломів, закриті переломи ніг…

Обвинувачений винним себе визнав частково, пояснив суду, що того дня він, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, керував технічно несправним, але в працездатному стані автомобілем марки «VOLKSWAGEN JETTA». Рухаючись в межах с. Прошова, здійснив наїзд на задню частину велосипеда, який знаходився на проїжджій частині, а не на узбіччі, а на велосипеді перебував малолітній хлопчик. Після зіткнення керований ним автомобіль зупинити начебто не мав можливості через механічні несправності, а в подальшому не зупинявся, оскільки боявся відповідальності за скоєне.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також водій пояснив, що напередодні вживав алкоголь в кількості 2 літра вина та 2 літра пива, а в день випив ще 0,5 літра пива.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Збив маленьку дитину і лишив напризволяще. ВІДЕО