facebook

У Польщі розпочалися масові перевірки українців, які отримують виплати

Біженцям з України повідомили, що на території Польщі розпочалися спеціальні перевірки. Є інформація, що українці, які отримують виплати та повертаються додому, потрапляють до спеціального списку.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі новин « ТСН »

Дуже важливо повідомити, що чимало українців у Польщі тепер не зможуть отримувати грошову допомогу через те, що вони порушили умови перебування в європейській країні.

Відомо, що існують спеціальні програми під назвою «500+» та «Сімейний капітал опікунський». Ці програми надають українцям спеціальні грошові виплати на території Польщі. Однак якщо українець отримав кошти та залишив територію Польщі більш ніж на 30 днів, він більше не зможе розраховувати на цю допомогу.

Прикордонна служба Польщі має дані осіб, які підлягали перевірці у зв’язку з виїздом з країни. Саме з таких підстав можна дізнатися, хто з громадян України виїхав за територію Польщі більш ніж на 30 днів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після таких перевірок близько 80 тисяч українців залишилися без виплат за спеціальними програмами під назвами “500+” або “Сімейний капітал опікунський”.

Окрім цього, є статистика, яка каже, що дедалі більше українських біженців відкривають свої бізнеси на території Польщі.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі розпочалися масові перевірки українців, які отримують виплати