facebook

У Росії заговорили про мирні переговори з Україною

У Росії заговорили про мирні переговори з Україною: хочуть узаконити “територіальні реалії”

Влада РФ знову заговорила про мирні переговори з Україною. Однак тепер країна-агресорка хоче визнання всіх незаконно окупованих українських територій.
Таку позицію Москви озвучив заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко в інтерв’ю “Інтерфаксу”. За його словами, “російський підхід” нібито залишається “тим самим”.

Руденко заявив, що майбутня мирна угода з Києвом має “фіксувати” нейтральний, позаблоковий і без’ядерний статус нашої країни, а також “визнання територіальних реалій, що склалися”, тобто окупованого Криму й так званих “ЛДНР”.
Крім того, заступник глави МЗС РФ заявив, що Москва не відмовляється від переговорів, але “чим далі, тим складніше буде домовлятися”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше секретар російського Радбезу Микола Патрушев заявив, що РФ нібито зацікавлена у швидких мирних переговорах для закінчення війни. При цьому він звинуватив Київ у тому, що переговорний процес зупинено.

Нагадаємо, переговори українських та російських делегацій було зупинено після того, як стало відомо про масові звірства окупантів на окупованих територіях України.
Президент України Володимир Зеленський пояснив, що Київ буде готовий до переговорів, коли Путін зупинить свої війська. На саміті лідерів G7 він заявив, що час для переговорів із Москвою ще не настав, оскільки Київ прагне зміцнити свої позиції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Росії заговорили про мирні переговори з Україною