facebook

Вантажне судно зіткнулося з катером: майже 30 загиблих

Інцидент стався на річці Падма в місті Шибчар. У Бангладеш 3 травня зіткнулися вантажне судно з піском та пасажирський катер. У турецькій Аланії перекинувся екскурсійний катер із туристами, одна людина  загинула.

Інцидент стався на річці Падма в місті Шибчар. Поліція інформує, що швидкісний катер перевозив близько 30 пасажирів з міста Мава. Щонайменше 26 осіб загинули.

“Станом на тепер ми вилучили 26 тіл загиблих. Ми також врятували п’ять постраждалих, серед яких троє дітлахів”, – розповів представник поліції Амір Хуссейн.

За його словами, носова частина пасажирського катера була знищена після кораблетрощі. Пліція, пожежники та рятувальні команди збройних сил проводять пошуково-рятувальні роботи.

Як повідомлялося, пасажирський пором із пів сотнею людей затонув у Бангладеш після зіткнення з вантажним судном. Загинули щонайменше 15 осіб. Серед них – жінки та діти. Частина пасажирів змогла дістатися берега вплав, однак десятки людей зникли безвісти – їх шукають рятувальники. Двоповерховий пором прямував зі столиці Даки до найближчих регіонів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вантажне судно зіткнулося з катером: майже 30 загиблих